GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ! ΤΡΙΠΛΑ εμβολιασμένος δημοσιογράφος βρέθηκε με κορονοϊό...

Νόσησε μετά την αναμνηστική δόση...   Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, ο οποίος έχει εμβολιαστεί και με ...


Νόσησε μετά την αναμνηστική δόση...  

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, ο οποίος έχει εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ελαφριά και μοιάζουν με αυτά του κρυολογήματος:
«Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά.

Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης-όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι ο κορονοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα» έγραψε ο Γιώργος Ευγενίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση