GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κρύβουν για τον «"Εφιάλτη" τη νέα μετάλλαξη της Μποτσουάνα»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας * Μποτσουάνα... η λατρεμένη χώρα των γαλοζοαίματων και της ελίτ του πλανήτη « Ακόμη και με την πρώτη ματιά, εί...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

* Μποτσουάνα... η λατρεμένη χώρα των γαλοζοαίματων και της ελίτ του πλανήτη

«Ακόμη και με την πρώτη ματιά, είναι διάφορες πτυχές
και...

καθόλου δευτερεύουσες, που μας επιτρέπουν
να υποστηρίξουμε ότι ο κορωνοϊός έχει επιταχύνει
και ενδυναμώσει ορισμένες τάσεις της παγκοσμιοποίησης
του καπιταλισμού, εδώ κι αρκετό καιρό σε δράση...»
Diego Fusaro, Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος
6 Ιούνη 2020: Ιός του καπιταλισμού... Η παγκοσμιοποίηση ενισχύεται από τον ιό

Σημερινή ειδησιογραφία: Κορωνοϊός: «Εφιάλτης» η νέα μετάλλαξη της Μποτσουάνα... Συναγερμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση... Μετάλλαξη της Μποτσουάνα: Παγκόσμιος συναγερμός... «Μετάλλαξη Μποτσουάνα»: Εντοπίστηκε κρούσμα και στο Ισραήλ... Η νέα απειλητική και σύμφωνα με τους ειδικούς ιδιαιτέρως μολυσματική μετάλλαξη της Μποτσουάνα έχει ήδη εντοπιστεί σε τρεις χώρες...

Ο τιτάνιος επιστήμονας Μόσιαλος, που μας ενημέρωσε για τις μάσκες (με την επιστημονική φωτογραφία-μονταζ), ο "ειδικός" των "ειδικών", ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον ΠΟΥ... είναι άμεσος και με προτάσεις: "Απαγόρευση των πτήσεων από ορισμένες χώρες της Αφρικής... Δυστυχώς, στην Αφρική μόνο το 6,5% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο..."

Φυσικά... αν είχαν εμβολιαστεί... δεν θα είχαμε τις μεταλλάξεις... λέει ο επιστήμονας Μόσιαλος...

Θεραπευτική διακυβέρνηση του κεφαλαίου... συνέχεια και νέο "επιστημονικό" υλικό στη φαρέτρα του μεγάλου εθνικού-πολιτικού μετώπου στην Ελλάδα: το "Κόμμα 3η Δόση"! Ένα κόμμα που συμπεριλαμβάνει την «ΑΘΛΙΑ Νατοϊκή αριστερά»

Τι δεν λένε τα ΜΜΕ κι οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, για να δυναμώνει το "Κόμμα 3η Δόση", σε λίγο 4η;

Οι Υγειονομικές Αρχές της Μποτσουάνα λένε ότι η νέα παραλλαγή βρέθηκε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα! (πηγή: Giuseppe Masala)


* Οι ολιγάρχες στην κούρσα των €μVολίων... Στην Ελλάδα, με το "Κόμμα 3η Δόση" βρήκαν τους πρόθυμους πλασιέ-ιατρικούς επισκέπτες!

 

«Οι πόλεμοι και οι επιδημίες, είπε ο γέρος Ζόμπα, αποφασίζονται από τις κυβερνήσεις,
όταν υπάρχουν πάρα πολλοί χωρικοί.
Μπορείτε να δείτε ότι τώρα είμαστε πάρα πολλοί
»!
Ινιάτσιο Σιλόνε
(Secondino Tranquilli), "Fontamara" ("Φονταμάρα"), 1933.
Γραμμένο στην εξορία από τον Ιταλό συγγραφέα, δημοσιογράφο και πολιτικό... από τους ιδρυτές του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας (1921)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση