GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ θέλει «να μπαίνουν με τεστ οι ανεμβολίαστοι και στις εκκλησίες...»

Τροπολογία για να μπαίνουν και στις εκκλησίες με αρνητικό test οι ανεμβολίαστοι κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση...


Τροπολογία για να μπαίνουν και στις εκκλησίες με αρνητικό test οι ανεμβολίαστοι κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα νέα μέτρα, που ανακοινώθηκαν χθες.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πλεύρη – Γεωργιάδη, είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη. Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι», προσθέτει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας καταλήγει στρέφοντας τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο αυτός να μετράει ψήφους».

Δείτε το βίντεo:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση