GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πιστοποιητικό εμβολιασμένου" στη χώρα του σχιζοφρενή δικτάτορα Κιμ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όλα όσα σας λένε για τη Βόρειο Κορέα είναι ένα ψέμα ... »   Ernesto Che Guevara...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όλα όσα σας λένε για τη Βόρειο Κορέα είναι ένα ψέμα...»
 Ernesto Che Guevara...

Στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας δεν υπάρχει το "πιστοποιητικό εμβολιασμένου" (Green Pass) που έχουν επιβάλει χώρες της "πολιτισμένης" Ευρωπαϊκής Ένωσης εις βάρος των μη εμβολιασμένων, καθώς ο Πρόεδρος Κιμ έχει επιβάλει την άρνηση χορήγησης του "γενετικού πειραματικού σκευάσματος" που παράγουν οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες Big Pharma. Μάλιστα, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας αρνήθηκε να παραλάβει κι επέστρεψε την "ανθρωπιστική" βοήθεια με αποστολή "εμβολίων" στη χώρα των Κιμ, από το φιλεύσπλαχνο ΟΗΕ και Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Οι πολίτες ζούνε σε μια τέλεια κανονικότητα, ακριβώς όπως πριν από την έναρξη της "υγειονομικής κρίσης" με τον "αόρατο εχθρό".
Αλλά θα πουν ορισμένοι... ότι ο Κιμ είναι ένας ψυχοπαθής, σχιζοφρενής δικτάτορας και γιατί όχι, πως αυτός υποκινεί τους "ψεκασμένους" στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.
Να είμαστε ειλικρινείς... πραγματικά ο δικτάτορας Κιμ δεν μπορεί να συγκριθεί με τους πολιτικούς ηγέτες του "Κόμματος 3η Δόση"... τους Μητσοτάκη, Τσίπρα, Κουτσούμπα, Γ. Παπανδρέου, Βαρουφάκη και τους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο.

«Κάθε μέρα εκατοντάδες ανθρώπινα όντα, που εξαπατήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, θα έδιναν ακόμη και τη ζωή τους για αυτούς που τους εκμεταλλεύονται για γενιές.
Αυτά τα πιστά σκυλάκια χωρίς καμία κριτική αίσθηση, το άβουλο χέρι της άρχουσας τάξης, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή η σταυροφορία ενάντια στην εξέλιξη του ανθρώπου!
Θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν από το πρόσωπο της γης τη στιγμή του απολογισμού, κανείς δεν θα αισθανθεί την απουσία τους.
Αμήν.
»

28 Νοέμβρη 1820: Γεννιέται ο Φρίντριχ Ένγκελς, συνιδρυτής του Επιστημονικού Σοσιαλισμού.

Ενδεικτικά, πρόσφατες, από τις πολλές σημειώσεις μας για τη Λ.Δ. της Κορέας:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση