GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ εκλογές Μητσοτάκη, εμείς θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση...»

«Το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε σε πολύ δύσκολες συνθήκες με τη ΝΔ. Τον κ. Τσίπρα δεν τον συμφέρει η δική μου εκλογή», επισήμανε σε τηλεοπτική του σ...



«Το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε σε πολύ δύσκολες συνθήκες με τη ΝΔ. Τον κ. Τσίπρα δεν τον συμφέρει η δική μου εκλογή», επισήμανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Σχεδόν ένα μήνα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος είπε: «Μαζική συμμετοχή στις 5 Δεκεμβρίου στις κάλπες, όπου ο πολίτης μπορεί να προσέλθει με την ταυτότητά του, και να γραφτεί ως φίλος. Μάχη κατά των μηχανισμών. Πάμε για το ΠΑΣΟΚ, για επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ, με τους ήχους και τα σύμβολά μας. Το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε σε πολύ δύσκολες συνθήκες με τη ΝΔ. Τον κ. Τσίπρα δεν τον συμφέρει η δική μου εκλογή. Εμείς θα ανεβαίνουμε και αυτός θα πέφτει. Οι δεύτερες εκλογές Μητσοτάκη μπορεί να βρούνε εμάς αξιωματική αντιπολίτευση. Πάμε για υπερδιπλασιασμό των ψήφων, αυτό τον στόχο έχω θέσει και για αυτό ζητάω την ψήφο των πολιτών. Αν είμαι η επιλογή τους θα κάνω διαρκώς κομματικά δημοψηφίσματα. Το Α και το Ω της δικής μας πολιτικής θα είναι ο αγώνας κατά της γραφειοκρατίας».

«Θα μιλήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»
«Συνεχίζω όπως με ξέρετε. Με δύναμη, σεμνότητα και ενότητα για το κίνημα. Αν με ρωτάτε ποια είναι η στάση των ανθρώπων όπως τους συναντώ στις περιοδείες μου, αναγνωρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια στις χαρές και τις λύπες της παράταξης ήμουν παρών, είμαι εδώ, δίνω τις μάχες μου, όχι για να πείσω τον πολίτη πόσο καλά ήταν παλιά τα πράγματα, αλλά για να του πω τι πρέπει να γίνει αύριο το πρωί, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Την ημέρα της εκλογής μου, αν οι πολίτες επιλέξουν εμένα, το βράδυ που θα κάνω το χαιρετισμό από τα γραφεία της παράταξής μας θα μιλήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, ο ίδιος είπε ότι «Αυτή τη βδομάδα που κορυφώνεται πάλι η πανδημία και μας δημιουργείται εντύπωση ότι πάμε για μεγάλο κύμα, πρέπει να το προλάβουμε. Δεν το προλαμβάνεις μόνο με την πειθώ. Η κυβέρνηση καθυστερεί. Είμαι ο πρώτος που μίλησα για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στους υγειονομικούς. Τα έλεγα από το Νοέμβριο, η κυβέρνηση πήγε στο μέτρο τον Ιούλιο. Δε βλέπω την επέκταση της υποχρεωτικότητας ως κατάλληλο μέτρο. Ως κατάλληλο μέτρο βλέπω την εγκυρότητα των rapid tests. Καταφεύγουν στα φθηνά τεστ που δεν ανιχνεύουν τον ιό. Επιτρέπουν σε χώρο μαζικής να μπαίνεις χωρίς τεστ, όπως στα σούπερ μάρκετ».

«Επειδή εκκλησιάζομαι, υπάρχουν εκκλησίες που οι ιερείς τηρούν τα μέτρα, και εκκλησίες που γίνεται πατείς με, πατώ σε. Από ανθρώπους μιας ηλικίας που κινδυνεύουν. Η κυβέρνηση είναι άτολμη. Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δε θα υπήρχε σύστημα υγείας. Η πρόληψη θα μας βοηθήσει, όχι η καταστολή», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει πρόταση από τη ΝΔ για συνεργασία, αλλά από τον κ. Τσίπρα»
«Μόνο ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα συμπράξω με τον κ. Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει πρόταση από τη ΝΔ, κανείς από τους 6 υποψήφιους δεν το έχουμε θέσει. Υπάρχει πρόταση για συνεργασία από τα αριστερά, από τον κ. Τσίπρα. Πρώτος του είπε όχι ο κ. Κουτσούμπας, μετά ο κ. Βαρουφάκης, μετά εμείς. Έχουμε τώρα κάποιους υποψηφίους που μιλούν για προοδευτική κυβέρνηση. Αυτό εγώ το απορρίπτω», ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί σε περίπτωση που εκλεγεί με τη ΝΔ ή το ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας τέλος στο πώς βλέπει την υποψηφιότητα Παπανδρέου για την ηγεσία του κόμματος, ο ίδιος έστειλε μήνυμα ενότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Δε θα απαντήσω. Την επόμενη ημέρα θα είμαστε μαζί. Το 2015 με την αείμνηστη Γεννηματά κατεβήκαμε για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και δεν ήμουν νικητής. Ήμουν δίπλα της όσο κανένας άλλος. Έχω βιογραφικό ενότητας. Με τους συνυποψηφίους μου έχουμε διαφορές. Παρά τις διαφορές μας, είμαστε στον ίδιο χώρο, δε μας χωρίζει άβυσσος. Μαζί θα είμαστε και μαζί θα προχωρήσουμε».

1 σχόλιο

  1. Σε ποιο κελι αγορινα;Γιατι τα ραβασακια απο το εξωτερικο για τη Νοβαρτις αρχισαν να ερχονται.Και να ξερεις οταν σπασει ο οχετος θα γεμισετε σκατα ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση