GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ από την Ντ. Μπακογιάννη! «ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ είχα μηδενική προστασία από το εμβόλιο...»

«Η τρίτη δόση του εμβολίου για τους άνω των 60 πρέπει να είναι υποχρεωτική. Τέλος. Δεν θα υπάρχει πιστοποιητικό το οποίο να ισχύει εάν είσα...



«Η τρίτη δόση του εμβολίου για τους άνω των 60 πρέπει να είναι υποχρεωτική. Τέλος. Δεν θα υπάρχει πιστοποιητικό το οποίο να ισχύει εάν είσαι άνω των 60 και δεν έχεις κάνει την τρίτη δόση», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα  Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην ΕΡΑ.

Σε ηλικία 67 ετών η ίδια, η βουλευτής Χανίων της ΝΔ απηύθυνε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που είναι άνω των 60 –«στη δική μου ηλικία», όπως είπε – να κάνουν το ταχύτερο δυνατόν την τρίτη δόση, καθώς «στους δύο μήνες δεν έχουν καμία προστασία».

Ωστόσο έκανε και μια αποκάλυψη-ομολογία για τη μείωση της προστασίας του εμβολίου: «Λέω το προσωπικό μου για να τους πείσω όσο μπορώ. Εγώ στους δύο μήνες είχα μηδενική προστασία, μετά το τρίτο εμβόλιο έχω 96%. Είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο τουλάχιστον για τους άνω των 60, η τρίτη δόση», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση