GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξουσία και η "επιστημονική" τηλεοπτική κοινότητα πιστεύει ότι έχει εξασφαλίσει με άκυρο, ωστόσο, νόμο την ασυλία της...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Καμία ευθύνη! Ούτε για τις γονιδιακές καταναγκαστικές ιατρικές πράξεις, ούτε για τις...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Καμία ευθύνη!
Ούτε για τις γονιδιακές καταναγκαστικές ιατρικές πράξεις, ούτε για τις... πιθανές τους παρενέργειες, ούτε για την μετατροπή των ανθρώπων σε ποντίκια εργαστηρίου, αλλά ούτε και για τα απεχθή επιβαλλόμενα μέτρα και τα υπέρογκα πρόστιμα.
Η εξουσία και η "επιστημονική" τηλεοπτική κοινότητα πιστεύει ότι έχει εξασφαλίσει με άκυρο, ωστόσο, νόμο την ασυλία της.
Όμως, μέσα στην απίστευτη αλαζονεία τους, όλοι αυτοί αποφάσισαν να φιμώσουν και να λογοκρίνουν και κάθε αντίθετη, από το κυβερνητικό αφήγημα, άποψη και επιστημονική θέση.
Συμπλήρωσαν, λοιπόν, το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα με κυρώσεις, που προβλέπουν ποινές φυλάκισης και πρόστιμα, σε όσους  "διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις".
Και εδώ ανοίγει νέο πεδίο ευθυνών και ποινών, για τους ίδιους που το ψήφισαν!
Πόσα ψέματα λέγονται, από κυβερνητικούς, από "επιστήμονες", από Οργανισμούς Δημόσιας Υγείας, από ΜΜΕ, βουλευτές και αρχηγούς κομμάτων, στην διάρκεια της σκοτεινής, για την Δημοκρατία, εποχής του κόβιντ;; Και το επιμύθιο: "Ήταν νέος ιός και δεν τον γνωρίζαμε!" Τότε, γιατί ζητούσατε από τον κόσμο "να εμπιστεύεται την επιστήμη", που δεν είχε ιδέα πώς θ΄αντιμετωπίσει την κατάσταση;;
Πόσα πλαστά δεδομένα έχουν διοχετευτεί, στην κοινή γνώμη, για τον ιό και την αντιμετώπισή του;;
Πόσα σκοπίμως μη διαθέσιμα στοιχεία, για την σύσταση των εμβολίων, για τις παρενέργειες τους, για τον αριθμό των  νοσηλειών,, για τους θανάτους ΑΠΟ κόβιντ, εμβολιασμένων, ή ανεμβολίαστων, έχουν αποκρυφτεί;; Και η απόκρυψη, ψέμα είναι!
Η ομερτά κολάσιμη είναι!
Πόσοι νοσηλεύονται και πεθαίνουν, εκτός ΜΕΘ, αβοήθητοι και δηλώνονται νεκροί από κόβιντ;; ( "Άργησαν" να πάνε στο νοσοκομείο! Τ΄ακούσαμε κι αυτό!)
Πόσοι εντός ΜΕΘ πεθαίνουν, από λάθος φαρμακευτικές αγωγές, από λάθος ιατρικές πράξεις και από ενδο-νοσοκομειακές λοιμώξεις;; Ούτε αυτά τα στοιχεία δίνονται!
Θα επέμβει ΕΝΑΣ έστω εισαγγελέας, για να ξεκινήσει μια πραγματική έρευνα, από ανεξάρτητους επιστήμονες, σε όλους τους τομείς της δημόσιας ψευδολογίας, ώστε ν΄αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κοινού και στην Επιστήμη και στην Δικαιοσύνη;;
΄Η και ο Σαρτζετάκης ακόμα θα φοβόταν;;

1 σχόλιο

  1. Για μια κοινωνία που αποδέχθηκε να μην τιμωρηθεί ουδείς για την εσαεί χρεωκοπία της χώρας, αυτό φαντάζει ως πταίσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση