GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΥΓ. ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ και Ζ. ΜΠΕΧΛΗΣ! ΑΝΕΡΡΩΣΑΝ πλήρως οι δύο στρατιωτικοί γιατροί...

Ανέρρωσε πλήρως και έλαβε εξιτήριο από το 401 ΓΣΝΑ ο Συνταγματάρχης Χειρουργός Ευγένιος Μπαϊραμίδης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε γ...


Ανέρρωσε πλήρως και έλαβε εξιτήριο από το 401 ΓΣΝΑ ο Συνταγματάρχης Χειρουργός Ευγένιος Μπαϊραμίδης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει "σημαία" ως παράδειγμα νόσησης επειδή δεν εμβολιάστηκε. 


Όπως αναφέρουν άτομα του στενού του περιβάλλοντος η νοσηλεία του υπαγορεύθηκε μόνο για προληπτικούς λόγους καθώς δεν είχε δώσει την πρέπουσα σημασία στα πρώτα αρχικά συμπτώματα και εν συνεχεία παρουσίασε κάποια δύσπνοια με αποτέλεσμα να του παρασχεθεί για ένα-δύο 24ωρα οξυγόνο και να ανακάμψει πλήρως. Ο Χειρουργός Συνταγματάρχης ουδέποτε παρουσίασε συμπτώματα περισσότερα από μίας βαριάς γρίπης και σταθερά το οξυγόνο του ήταν περί το 97.
«Ο Ε.Μπαϊραμίδης είναι πλέον απόλυτα υγιής (και χωρίς να κινδυνεύει από τα σκευάσματα που λανσάρονται ως εμβόλια)» υποστηρίζουν στενοί του συνεργάτες.

Ένας άλλος στρατιωτικός-γιατρός εκ των πρωταγωνιστών επίσης για την ελεύθερη επιλογή σε ότι αφορά τον εμβολιασμό, ο πλοίαρχος Ζώης Μπέχλης, νόσησε από τον Covid-19 ακόμα πιο ελαφρά από τον Ε. Μπαϊραμίδη και μέσα σε λίγα 24ωρα είχε ανακάμψει και αναρρώσει πλήρως.

Συνεργάτες του στο «Κίνημα 21» σημειώνουν ότι ο κίνδυνος του να νοσήσει κάποιος είναι φυσικά υπαρκτός και δεν πρέπει να υποτιμάται ιδιαιτέρως στις ηλικίες άνω των 60-65 ετών, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ασθένειες που έχουν να κάνουν με το αναπνευστικό. «Η έγκυρη αντιμετώπιση είναι το καλύτερο μέτρο για να ξεπεράσεις ανώδυνα μια τέτοια περιπέτεια υγείας», λένε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση