GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είτε εμβολιαστήκατε (με τις δύο δόσεις) από άποψη, είτε από φόβο, πίεση η εξαναγκασμό, κανείς δεν δικαιούται να σας κρίνει...

Όλοι οι εμβολιασμένοι νοήμονες, δημοκράτες πολίτες, οφείλετε έμπρακτα, αλλά και άμεσα, να δείξετε την...

Όλοι οι εμβολιασμένοι νοήμονες, δημοκράτες πολίτες, οφείλετε έμπρακτα, αλλά και άμεσα, να δείξετε την... αντίθεση σας με τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Προσέξτε, δεν λέω κυβερνητικά γιατί τα στήριξε άμεσα η έμμεσα το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων, το επισημαίνω για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Αν δεν το πράξετε σημαίνει αποδοχή, στήριξη και επικρότηση του κοινωνικού διχασμού που τεχνηέντως προωθεί το πολιτικό σύστημα κι' απ' τη στάση σας (εύχομαι ν' αντιλαμβάνεστε τι εννοώ) κρίνονται πολλά, τόσο σ' εθνικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Είτε εμβολιαστήκατε (με τις δύο δόσεις) από άποψη, είτε από φόβο, πίεση η εξαναγκασμό, κανείς δεν δικαιούται να σας κρίνει και πολύ περισσότερο να σας κατακρίνει. Από 'δω και πέρα όμως τα πράγματα αλλάζουν (κάθε μέρα θα γίνονται χειρότερα για όλους μας), γι' αυτό και πρέπει (έμπρακτα και άμεσα) να υψώσετε ανάστημα, τώρα που θεωρητικά βρισκόσαστε "υπό την προστασία τους" και σας αποκαλούν ακόμη, υπεύθυνους, λογικούς κι' αψέκαστους. Δώστε λίγη προσοχή σε όσα ακολουθούν.
Τρία πραγματάκια για τους ανεμβολίαστους...
🛑 Ο ανεμβολίαστος είναι ένας υγιής πολίτης και πάνω απ' όλα συνάνθρωπος σας. Έχει τις ίδιες ακριβώς υποχρεώσεις μ' εσάς απέναντι στο κράτος, το οποίο αυθαίρετα του αφαιρεί βασικά δικαιώματα. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό.
🛑 Οι περιορισμοί που του επιβάλλονται δεν επηρεάζουν μόνο τη δική του καθημερινότητα αλλά και τη δική σας. Αν δεν "κινείται" αυτός, δεν κινείται και η αγορά για παράδειγμα, κάτι που φυσικά επιδιώκει το πολιτικό σύστημα, με σκοπό να βάλουν λουκέτο, όσο το δυνατόν περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
🛑 Δεν τον "τιμωρούν" για να προστατέψουν εσάς που εμβολιαστήκατε (πιστεύω να έχετε ενημερωθεί, ομολόγησαν ότι γνώριζαν απ' την αρχή πως το εμβόλιο παρέχει περιορισμένη προστασία), τον "τιμωρούν" για την ανυπακοή του, για την άρνηση του να δεχθεί και κυρίως να υποκύψει στις φασιστικές μεθόδους τους.
...κι' άλλα τρία για 'σας, τους εμβολιασμένους.
🛑 Σας είπαν "εμβολιαστείτε για να πάρετε τις ζωές σας πίσω", αλλά όπως διαπιστώνετε δεν τις πήρατε (ο πλήρης εμβολιασμένος και νοσεί και μεταδίδει τον ιό), με απλά λόγια σας κορόιδεψαν και σίγουρα δεν φταίτε εσείς που τους πιστέψατε.
🛑 Η "θεραπεία" απέτυχε παταγωδώς, αλλά για κάποιον περίεργο κι' ανεξήγητο λόγο τη συνεχίζουν και σας καλούν να κάνετε και μια τρίτη "αναμνηστική" δόση. Θα διαβάσατε η θ' ακούσατε όμως ότι βγήκε και τέταρτη δόση, δηλαδή σας ξανακοροϊδεύουν, αλλά αυτή τη φορά θα φταίτε αποκλειστικά και μόνο εσείς αν τους πιστέψετε.
🛑 Ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε επίσημα αυτό που φοβόσασταν, η "ανοσια" λήγει και το πιστοποιητικό δεν ισχύει μετά το πέρας του εξαμήνου. Για να ισχύσει υποχρεωτικά πρέπει να κάνετε και τρίτη δόση. Δηλαδή σύντομα θα θεωρείστε κι' εσείς ανεμβολίαστοι, οπότε οι περιορισμοί θα ισχύουν και για σας.
Επειδή απ' την αρχή έγραψα πως το κείμενο απευθύνεται σε νοήμονες, πιστεύω πως αυτά είναι αρκετά για την ώρα και "ικανά" ώστε να σκεφτείτε λίγο πιο ώριμα την επόμενη σας κίνηση. Δεν έχω πρόθεση να "τρομοκρατήσω" κανέναν, αυτή είναι δουλειά των "ειδικών" και των κυβερνώντων, να προλάβω τα χειρότερα που έρχονται προσπαθώ, ως συνάνθρωπος κι' ενεργός πολίτης που αναζητά εδώ και κάποια
χρόνια τρόπους για "να πάρουμε τις ζωές μας πίσω" και ν' απαλλαγούμε οριστικά απ' αυτό το βρωμερό πολιτικό σύστημα που 'χει έναν και μοναδικό στόχο. Να μας αποτελειώσει!
Αν πάλι θέλετε να το πείτε "οι ανοησίες ενός ψεκασμένου" δικαίωμα σας. Συνεχίστε άφοβα το ταξίδι προς την ελευθερία, ακολουθώντας πιστά τις "συμβουλές" των "τηλεειδικών" και των κυβερνώντων, που υπηρετούν επάξια τις οδηγίες - εντολές της "νέας κανονικότητας".
Δυστυχώς δεν μπορώ (λόγω της αστυνομίας του fb) να πω όσα γνωρίζω, δεν ξέρω αν έχει και νόημα να τα πω, γι' αυτό κλείνοντας λέω μόνο τούτο. Ψάξτε για δηλώσεις δικών τους, όπως του Κλάους Σβαμπ, του Έλον Μασκ κ.α. "ενώστε το παζλ" και τότε θα δειτε καθαρά την εικόνα που ετοιμάζουν για το μέλλον της ανθρωπότητας. Δοκιμάστε το, τι θα χάσετε;
Καλή δύναμη... τα χειρότερα έρχονται!
Adiexodos Blogspot

2 σχόλια

  1. Οι επιστήμονες ζητούν την απόσυρση του COVID Vax που προκαλεί αυθόρμητες αποβολές
    Μετά την εκ νέου ανάλυση μιας μελέτης που διεξήχθη από ερευνητές του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), μια μελέτη με κριτές ζήτησε την «άμεση απόσυρση των εμβολίων mRNA COVID για τις έγκυες γυναίκες, τις θηλάζουσες, τις αναπαραγωγικής ηλικίας και τα παιδιά.

    Η συγκλονιστική μελέτη τους αποκαλύπτει εκπληκτικά αποτελέσματα εγκύων γυναικών που εμβολιάστηκαν με mRNA:

    Το 92 τοις εκατό των γυναικών είχαν αυθόρμητη αποβολή τις πρώτες 13 εβδομάδες…ενώ το 81,9 τοις εκατό των γυναικών που έλαβαν το εμβόλιο mRNA COVID είχαν αυθόρμητη αποβολή τις πρώτες 20 εβδομάδες.

    Η μελέτη προειδοποιεί ότι τα συμπεράσματα της μελέτης Shimabukuro που υποστηρίζουν τη χρήση του εμβολίου mRNA στην αρχή της εγκυμοσύνης, το οποίο έχει πλέον ενσωματωθεί βιαστικά σε πολλές διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές για τη χρήση εμβολίων, αγνοεί τη φρίκη της θαλιδομίδης , ενός φαρμάκου που συνήθως λαμβάνεται από έγκυες γυναίκες στην στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και στις αρχές της δεκαετίας του ’60 για την πρόληψη της ναυτίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η θαλιδομίδη κατέληξε να προκαλεί σοβαρές συγγενείς ανωμαλίες σε χιλιάδες παιδιά, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων παιδιών που γεννήθηκαν χωρίς άκρα.

    Scientists Demand Withdrawal of COVID Vax Causing Spontaneous Miscarriages
    Published on November 5, 2021
    Written by 100percentfedup.com

    https://principia-scientific.com/scientists-demand-withdrawal-of-covid-vax-causing-spontaneous-miscarriages


    .

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ κατά την προσωπική μου γνώμη, σεκάθε περίπτωση αυτοί άρχισαν πρώτοι τον διαχωρισμό.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση