GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτα θα φύγετε εσείς και μετά ο κορωνοϊός!

Βασίλης Μαυρέλος Μια τρύπα στο νερό κάνατε: Κυβέρνηση ψευδοαντιπολίτεση, "ειδικοί"...

Βασίλης Μαυρέλος
Μια τρύπα στο νερό κάνατε: Κυβέρνηση ψευδοαντιπολίτεση, "ειδικοί"... Πρώτα θα φύγετε εσείς και μετά ο κορωνοϊός!
Μόνο με rapid test σε λιανεμπόριο, δημόσιο, τράπεζες, κομμωτήρια οι ανεμβολίαστοι που εννοείται ως πολίτες μιάσματα θα τα πληρώνουν οι ίδιοι. Και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πηγαίνουν στην δουλειά τους (όσοι δεν την έχουν χάσει ακόμα) με δύο rapid ή PCR τεστ εβδομαδιαίως, που επίσης ως εργαζόμενοι μιάσματα θα τα πληρώνουν οι ίδιοι. Οι εμβολιασμένοι εξάλλου όπως είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο από τις μελέτες των "ειδικών" της Βig Farma δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν ή μεταδίδουν λιγότερο.
Ευτυχώς που κυβερνά ο Κούλης, γιατί αυτοί θα μας είχαν πάει Σπιναλόγκα.
Η ψευδοαντιπολίτευση ως λαγός πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης για σκληρότερα μέτρα. Και ο δημοκράτης υπουργός υγείας αντιστέκεται.
Μια θεατρική παράσταση του θιάσου των υπαλλήλων του κεφαλαίου...
Γι' αυτό πρέπει να γίνει άμεσα εδώ της Γαλλίας και της Ιταλίας.
Δηλαδή μεγάλες κινητοποιήσεις του δημοκρατικού λαού (ανεμβολίαστου ή μη) συνδυασμένες με μαζική στάση πληρωμών πληρωμών στο κράτος και περιορισμό των αγορών στα απολύτως αναγκαία για όσο διάστημα ισχύουν μέτρα κοινωνικού απαρτχάιντ με διακρίσεις και διαχωρισμούς πολιτών με πρόφαση και πρόσχημα την υγεία.
Τέλος, μαύρο κατράμι, πίσσα και πούπουλα στις εκλογές στην κυβέρνηση και σε όλα τα κόμματα της ψευδοαντιπολίτευσης που συναινούν ως λαγοί της, σε όσα την σιγοντάρουν ή σιωπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση