GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!» Νεαρός παραθέτει τα επιχειρήματά του στην Παγώνη και παίρνει αόριστες απαντήσεις...

Ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων έθεσε ένας νεαρός ο οποίος εξήγησε γιατί ο ίδιος δεν το κάνει, χωρίς να είνα...


Ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων έθεσε ένας νεαρός ο οποίος εξήγησε γιατί ο ίδιος δεν το κάνει, χωρίς να είναι -όπως τόνισε- γενικά κατά των εμβολίων.

Ο Λ. Σταμάτης, σε εκπομπή του Mega, ρώτησε κατ΄αρχάς γιατί είναι καλύτερη η ανοσία του εμβολίου από την ανοσία που αποκτά κανείς νοσώντας. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Μ. Παγώνη απάντησε αόριστα επικαλούμενη τις μελέτες που έχουν γίνει καθώς και τα δισεκατομμύρια των εμβολιασμών που έχουν γίνει στις διάφορες χώρες. 

 Το δεύτερο ερώτημα είχε να κάνει με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου  το οποίο παρασκευάστηκε  για τον ιό πριν από δύο χρόνια,  έναντι των σημερινών μεταλλάξεων όπως η Δ. Κατά την κ. Παγώνη τα εμβόλια καλύπτουν και τις μεταλλάξεις, χωρίς πάντως να δώσει σαφέστερες απαντήσεις. 

Επίσης ο Λ. Σταμάτης παρέθεσε τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ που δείχνουν ότι η θνητότητα από τον κορονοϊό στη δική του ηλικιακή ομάδα είναι απειροελάχιστη. Και στο γενικό επιχείρημα της κ. Παγώνη, όπως και των δύο παρουσιαστών,  για τις παρενέργειες και με το επιχείρημα ότι "οι γιατροί λες να μην ξέρουν τι κάνουν", ο νεαρός απάντησε ότι "άλλο να σε βρει ο κορονοϊός και άλλο να πας, μόνος σου, προκαλώντας και κάνοντας ένα εμβόλιο που δεν είναι αποτελεσματικό..."


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση