GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ο Θαν. Γιαννόπουλος: «ΝΑΙ, θα πάω να ψηφίσω Λοβέρδο!»

Μιλώντας στο tvstar.gr ο Θανάσης Γιαννόπουλος όχι μόνο επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά δήλωσε με παρρησία ότι θα ψηφίσει στις εσωκομματικές εκ...


Μιλώντας στο tvstar.gr ο Θανάσης Γιαννόπουλος όχι μόνο επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά δήλωσε με παρρησία ότι θα ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ τον συνάδελφό του, πανεπιστημιακό καθηγητή Ανδρέα Λοβέρδο.

Όπως τόνισε ο πρώην υφυπουργός Υγείας της ΝΔ και επί χρόνια βουλευτής Φθιώτιδας, ο οποίος ως Καθηγητής Χειρουργικής  υπογράψει μαζί με άλλους 99 πανεπιστημιακούς υπέρ της εκλογής Λοβέρδου,  «είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο.

»Έχουμε Δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση.

»Άλλωστε δεν απαγορεύεται από πουθενά, από κανένα καταστατικό, να πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

»Είναι καιρός να δοκιμάσει και κάτι άλλο το κόμμα αυτό.

»Εγώ επιλέγω τον συνάδελφο, καθηγητή, πανεπιστημιακό Ανδρέα Λοβέρδο».



1 σχόλιο

  1. Ουτε ο Τζιμακος ζει ουτε ο Χαρρυ Κλυν.Γιαυτο εχουμε γεμισει ξεδιαντροπα σκουληκια.Γιατι δεν παιρνει και τον Μητσοτακη να ψηφιει;Η επιτομη της χιεστραμμενης αλητειας.Εγω κανονιζω ποιος θα μου κανει ντεμεκ αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση