GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άντρας πούλησε τη γυναίκα του για να αγοράσει καινούργιο κινητό...

Η αστυνομία συγκρούστηκε με τους κατοίκους του χωριού όπου ζει ο νέος σύζυγος της νεαρής γυναίκας προκειμένου να την φέρουν πίσω στην οικογ...



Η αστυνομία συγκρούστηκε με τους κατοίκους του χωριού όπου ζει ο νέος σύζυγος της νεαρής γυναίκας προκειμένου να την φέρουν πίσω στην οικογένειά της. 

Οι αστυνομικές αρχές της Οντίσα στην Ινδία συνέλαβαν έναν 17χρονο έφηβο που πούλησε τη γυναίκα του σε έναν 55χρονο άντρα για να αγοράσει κινητό τηλέφωνο.

Ο 17χρονος είχε παντρευτεί την 26χρονη γυναίκα τον περασμένο Ιούλιο και έναν μήνα μετά τον γάμο το νεόνυμφο ζευγάρι μετακόμισε στην επαρχία Ρατζαστάν, όπου ο νεαρός έπιασε δουλειά σε έναν φούρνο που έφτιαχνε τούβλα.

Λίγες μέρες μετά, ο έφηβος επέστρεψε σπίτι του στην Οντίσα, αλλά χωρίς τη γυναίκα του. Όταν οι συγγενείς τον ρώτησαν για τη σύζυγό του, απάντησε ότι το είχε σκάσει.

Όμως, η οικογένεια της νύφης δεν πίστεψε στους ισχυρισμούς του και υπέβαλλε μήνυση στις τοπικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες ανακάλυψαν ότι ο 17χρονος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του.


Τελικά, αποκαλύφτηκε ότι ο νεαρός σύζυγος είχε πουλήσει τη γυναίκα του σε έναν 55χρονο άντρα που γνώρισε στο Ρατζαστάν έναντι 180 χιλ. ρουπιών (περίπου 2.100 ευρώ ). Ο λόγος; Ήθελε να αγοράσει smartphone!

«Τον ανακρίναμε και ανακαλύψαμε ότι είχε πουλήσει τη γυναίκα του και μια ομάδα αστυνομικών πήγε στο Ρατζαστάν για να την εντοπίσει» είπε ο Μπουλού Μουντά εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την ινδική εφημερίδα Hindustan Times.

Όταν τελικά οι αστυνομικοί κατέφτασαν στο Ρατζαστάν για να πάρουν τη γυναίκα, οι κάτοικοι της περιοχής δεν ήταν διατεθειμένοι να την επιτρέψουν, επιμένοντας ότι η νεαρή είχε ήδη πουληθεί στον νέο της σύζυγο.

«Καταφέραμε να τη φέρουμε πίσω στο σπίτι της με μεγάλη δυσκολία» σχολίασε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Όσο για τον 17χρονο βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και αμέσως μετά μεταφέρθηκε σε αναμορφωτήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση