GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ οργισμένοι αγροτοκτηνοτρόφοι στην Αθήνα...

Αναχώρησαν από το λιμάνι του Ηρακλείου, αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Λασιθίου, όπως και από το Ρέθυμ...


Αναχώρησαν από το λιμάνι του Ηρακλείου, αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Λασιθίου, όπως και από το Ρέθυμνο, προκειμένου  να πραγματοποιήσουν την Παρασκευή διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.  

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι, έχουν αιτιάσεις αναφορικά με περικοπές στις επιδοτήσεις, με την κατάρτιση των δασικών χαρτών, αλλά και το κόστος παραγωγής.

Συμμετοχή στην κινητοποίηση θα έχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα Χανιά και το δυτικό Ρέθυμνο, που ταξιδεύουν για τον Πειραιά, με πλοίο από το λιμάνι της Σούδας. Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Κρήτης έχουν προγραμματίσει το πρωί συνάντηση στην πλατεία Βάθης και αμέσως μετά πορεία προς το υπουργείο.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση