GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΦΟΔΟΣ! Φωτιές, πετροπόλεμος και ντου των ΜΑΤ στα Εξάρχεια με προσαγωγές...

Ένταση σημειώθηκε στα Εξάρχεια με δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν έφοδο προς την πλατεία, απωθώντας νεαρούς που πετούσαν πέτρες και είχαν βάλει ...



Ένταση σημειώθηκε στα Εξάρχεια με δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν έφοδο προς την πλατεία, απωθώντας νεαρούς που πετούσαν πέτρες και είχαν βάλει φωτιές σε κάδους. Η αστυνομία προχώρησε και σε προσαγωγές. Μολότοφ σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. 

Δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν έφοδο προς την πλατεία Εξαρχείων για να απωθήσουν νεαρούς που επιδίδονταν σε πετροπόλεμο προς τις αστυνομικές δυνάμεις.
Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε σε δύο προσαγωγές.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης πορείας για την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου, νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους στην οδό Στουρνάρη και άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο προς την πλατεία Εξαρχείων, με τους νεαρούς να τρέχουν στα γύρω στενά.


Στη συνέχεια η ομάδα των νεαρών ανασυντάχθηκε, συνεχίζοντας τον πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ, με τις διμοιρίες να «απαντούν» με νέα «ντου» για να τους διαλύσουν. Πλέον, η πλατεία Εξαρχείων έχει «καταληφθεί» από δυνάμεις των ΜΑΤ.



Δείτε το βίντεο από το Sputnik:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση