GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΩΣΤΟΣ! ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ του Σερβετάλη ο Λάκης Λαζόπουλος: «ΚΑΙ ΕΓΩ δεν μπορώ να παίζω μόνο σε εμβολιασμένους...»

Θύελλα (ανάμεικτων)  αντιδράσεων έχει προκαλέσει από χθες η απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ...

Θύελλα (ανάμεικτων)  αντιδράσεων έχει προκαλέσει από χθες η απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους. Την απόφαση σχολίασε και ο Λάκης Λαζόπουλος.  

Από το πρωί ηθοποιοί, αλλά και στα social media συζητείται ευρέως το θέμα καθώς με την απόφαση αυτή του Αρη Σερβετάλη. Ο Λάκης Λαζόπουλος χθες, πάντως, όταν ρωτήθηκε για την απόφαση αυτή του Αρη Σερβετάλη, τάχθηκε στο πλευρό του, λέγοντας ότι ούτε και ο ίδιος θα μπορούσε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Αγαπώ πάρα πολύ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και ξέρουμε όλοι ότι κάνει μια επιτυχία. Το λέω γιατί είναι βασικό στην απόφασή του αυτή. Εγώ έχω κάνει αυτή τη δήλωση πολύ νωρίτερα. Κι εγώ δε μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους θεατές! Μπορεί να το σεβαστώ αυτό το μέτρο, δηλαδή είμαι υπέρ αυτού του μέτρου, με την έννοια ότι όταν μπαίνουν στο λεωφορείο στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπαίνουμε εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι μαζί, γιατί να μη συμβεί αυτό και στο θέατρο; Αυτά τα μέτρα που δεν είναι ακριβώς μέτρα δημιουργούν σύγχυση. Αν το μέτρο είναι κάθετο… αν υπάρχουν κάμπυλες κάποιος θα κρυφτεί στις καμπύλες», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

1 σχόλιο

  1. Για να καταλαβουν κατι λιγδιασμενοι που το παιζουν καλλιτεχνες,αριστεροι,φιλοσοφοι και αλλες μπουρδες.Το προβλημα ειναι η ανθρωπινη αξιοπρεπεια.Τωρα θυμηθηκατε την ανεργια;Τοσο καιρο σας πηδαει,χωρις σαλιο,η Μενδωνη,τωρα ετσουξε;Αναξια ανθρωπακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση