ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Παραιτήθηκε (ξαφνικά) ο Συντονιστής Εμβολιασμών του Λευκού Οίκου...

Share it:


Πέραν του Ατλαντικού υπάρχει μια κινητικότητα δηλωτική ανησυχίας έχει σχέση με το εμβολιακό αδιέξοδο; Ο Συντονιστής Εμβολιασμών του Μπάιντεν ο Αμερικανολιβανέζος Choucair φεύγει από τον Λευκό Οίκο αναφέρει το Bloomberg , παραιτείται. 

(Bloomberg) — Ο συντονιστής εμβολιασμών του Λευκού Οίκου Bechara Choucair αποχωρεί από τη διοίκηση για να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα, είπε σε μήνυμά του την Κυριακή στο Bloomberg News.

Η τελευταία μέρα του Choucair ήταν η Δευτέρα. Εντάχθηκε στην ομάδα του προέδρου Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της μετάβασης πέρυσι και του ανατέθηκε η επιτάχυνση της εκκολαπτόμενης προσπάθειας εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δεν απάντησε αμέσως σε ένα email που ζητούσε σχόλιο την Κυριακή το βράδυ.

Aυτή η ηχηρή παραίτηση επέρχεται μετά την παραίτηση του Οικονομικού Διευθυντή της Pfizer, Frank D’Amelio .. για συνταξιοδοτικούς λόγους…..

dimpemews.com


Share it:

Διεθνή

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Επιλογές

Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση