GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Παραιτήθηκε (ξαφνικά) ο Συντονιστής Εμβολιασμών του Λευκού Οίκου...

Πέραν του Ατλαντικού υπάρχει μια κινητικότητα δηλωτική ανησυχίας έχει σχέση με το εμβολιακό αδιέξοδο; Ο Συντονιστής Εμβολιασμών του Μπάιντε...



Πέραν του Ατλαντικού υπάρχει μια κινητικότητα δηλωτική ανησυχίας έχει σχέση με το εμβολιακό αδιέξοδο; Ο Συντονιστής Εμβολιασμών του Μπάιντεν ο Αμερικανολιβανέζος Choucair φεύγει από τον Λευκό Οίκο αναφέρει το Bloomberg , παραιτείται. 

(Bloomberg) — Ο συντονιστής εμβολιασμών του Λευκού Οίκου Bechara Choucair αποχωρεί από τη διοίκηση για να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα, είπε σε μήνυμά του την Κυριακή στο Bloomberg News.

Η τελευταία μέρα του Choucair ήταν η Δευτέρα. Εντάχθηκε στην ομάδα του προέδρου Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της μετάβασης πέρυσι και του ανατέθηκε η επιτάχυνση της εκκολαπτόμενης προσπάθειας εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δεν απάντησε αμέσως σε ένα email που ζητούσε σχόλιο την Κυριακή το βράδυ.

Aυτή η ηχηρή παραίτηση επέρχεται μετά την παραίτηση του Οικονομικού Διευθυντή της Pfizer, Frank D’Amelio .. για συνταξιοδοτικούς λόγους…..

dimpemews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση