GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΕΙΠΕ ο Κραουνάκης για τις εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Να βγει ο Ανδρέας Παπανδρέου από τον τάφο και να τους πλακώσει στις φάπες...»

Σε μια συνέντευξή του στο ieidiseis.gr ο Σταμάτης Κραουνάκης, μεταξύ άλλων, απαντάει και σε ερωτήσεις για την Πολιτική. Ειδικότερα εκφράζει...


Σε μια συνέντευξή του στο ieidiseis.gr ο Σταμάτης Κραουνάκης, μεταξύ άλλων, απαντάει και σε ερωτήσεις για την Πολιτική.

Ειδικότερα εκφράζει την άποψή του για την κυβέρνηση, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τα τεκταινόμενα στο Κίνημα Αλλαγής και πιο συγκεκριμένα λέει ποιος θέλει να… βγει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Σταμάτη Κραουνάκη:

Σε ανησυχεί η πορεία της πανδημίας; Και πώς χαρακτηρίζεις τη διαχείρισή της από την κυβέρνηση;
«Θα κάνει τον κύκλο της. Θα πάρει κόσμο. Χάσαμε ήδη πολλούς. Έχω κρατήσει τη γραμμή. Ακούμε τους γιατρούς. Προσωπικά έχω αποφύγει να πολυκυκλοφορώ. Το μόνο που έχω να πω για την κυβέρνηση είναι ότι στο μέλλον θα μιλάμε για μαύρη τρύπα».

Αλήθεια, τι σε έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από την κυβέρνηση;
«Εντυπωσιάσει; Η γαϊδουριά, το βαθύτατο κόμπλεξ και η αναισθησία της».

Ο Τσίπρας; Τι δεν κάνει και τι πρέπει να κάνει για να διεκδικήσει με αξιώσεις την ηγεσία;
«Πρώτον δεν ξεκόλλησε από την ήττα. Δεύτερον δεν ξεκουμπίζει μερικές αποτυχάντζες. Τρίτον για να του ξανάρθει ηγεσία πρέπει να πάψει ν αγωνιά γι αυτό. Ακόμα η κοινωνία δεν τον εμπιστεύεται. Αγαπάμε Αλέξη. Και νευριάζουμε επίσης μαζί του.

Στο ΚΙΝΑΛ ποιος θα ήθελες να βγει;

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου από τον τάφο και να τους πλακώσει στις φάπες».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση