GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ! ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Γιώργος Σαμπάνης...

Από τον κοροναϊό δεν γλίτωσε ούτε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος όπως έγινε γνωστός βρέθηκε θετικός στη νόσο. Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη...




Από τον κοροναϊό δεν γλίτωσε ούτε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος όπως έγινε γνωστός βρέθηκε θετικός στη νόσο.


Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη του πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» που είχε προγραμματιστεί για αυτή την Παρασκευή 19/11 αναγκαστικά αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Το Έναστρον εξέδωσε ανακοίνωση για αυτήν την αλλαγή, που αναφέρει:
«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Έναστρον για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω νόσησης του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Γιώργος έχοντας ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό του διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Σεβόμενοι την υγεία όλων τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας θα οριστεί σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόησή σας για αυτή την αναβολή. Ευχόμαστε σε όλους υγείας και σύντομα θα βρεθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση