GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! Φοιτητές αποδοκίμασαν βουλευτές της ΝΔ και τους εμπόδισαν να καταθέσουν στεφάνι...

Ένταση προκλήθηκε έξω από το Πολυτεχνείο όταν φοιτητές υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τους βουλευτές της ΝΔ, Χάρη Θεοχάρη και Χαράλαμπο Αθανασ...


Ένταση προκλήθηκε έξω από το Πολυτεχνείο όταν φοιτητές υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τους βουλευτές της ΝΔ, Χάρη Θεοχάρη και Χαράλαμπο Αθανασίου, οι οποίοι βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο για να καταθέσουν στεφάνι.
Οι φοιτητές αντέδρασαν στην παρουσία τους και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στο χώρο του Πολυτεχνείου ενώ άρπαξαν από τα χέρια το στεφάνι που κρατούσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου και το πέταξαν.
Λίγο αργότερα, σημειώθηκε νέα ένταση μεταξύ φοιτητικών παρατάξεων στην είσοδο του Πολυτεχνείου.
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου βρέθηκε στο Πολυτεχνείο ως αντιπρόεδρος εκπροσωπούσε τη Βουλή ενώ ο Χάρης Θεοχάρης το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.



1 σχόλιο

  1. Ευτυχως δεν ζουνε καποιοι πρωτεργατες της Χουντας,να τους στειλουνε κι'αυτους.Αγαπητες φασιστοειδεις μαριονετες,οταν καταλυετε το Συνταγμα,τις δημοκρατικες διαδικασιες και,με την ψηφο σας[158 αβουλα και ατολμα υποτακτικα]εξυπηρετειτε αυτη τη νοσηροτητα,το τανκ του Πολυτεχνειου φανταζει σε σας λιμουζινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση