GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ! Τι δήλωνε (πριν από έναν χρόνο) για το εμβόλιο και τον κορονοϊό...

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Αρης Σερβετάλης, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, καθώς δεν ήθελε...



Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Αρης Σερβετάλης, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Ο δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να είχε δηλώσει σε παράγοντες της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους. Η παράσταση κατέβηκε και το μέλλον της θεωρείται αβέβαιο, καθώς ο Άρης Σερβετάλης ήταν και ο πρωταγωνιστής.

Ο ίδιος, έναν περίπου χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η χώρα μας βρισκόταν σε lockdown, περνούσε την καραντίνα στο σπίτι του με ηρεμία και περισυλλογή.

Η στενή σχέση που διατηρεί ο ηθοποιός με την εκκλησία τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή, καθώς είναι ένας από τους καλλιτέχνες με ισχυρό θρησκευτικό αποτύπωμα.

“Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σουπερμάσκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές”, δήλωνε πριν από έναν χρόνο ο Αρης Σερβετάλης, ενώ αναφορικά με το εμβόλιο του κορονοϊού έλεγε:
“Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημιζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν“.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση