GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΥΛΑΚΗ για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο...

Κοινή νομοθετική ρύθμιση προωθούν τα Υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης αναφορικά με τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στo σχολεί...



Κοινή νομοθετική ρύθμιση προωθούν τα Υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης αναφορικά με τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στo σχολείo. Η ρύθμιση θα προβλέπει μέχρι και ποινή φυλάκισης στους γονείς, ενώ αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.


Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως η άρνηση των γονέων να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μετατρέπεται σε πλημμέλημα που θα τιμωρείται με φυλάκιση έως 3 ετών.

Ο διευθυντής του σχολείου θα συντάσσει φάκελο με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και στη συνέχεια την υπόθεση θα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη. Η μορφή του αδικήματος λοιπόν θα είναι ελαφρύ πλημμέλημα και είναι η αυστηρότερη αντιμετώπιση του θέματος που υπήρξε ποτέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση