GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο εισαγγελέας! Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Βαλυράκη...

Δικαίωση για την οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, καθώς όπως φαίνεται, η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου του δεν αρχειοθετήθηκε και έγινε ...



Δικαίωση για την οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, καθώς όπως φαίνεται, η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου του δεν αρχειοθετήθηκε και έγινε δεκτή η προσφυγή στην Εισαγγελία Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται πως το Ιανουάριο του 2021 ο Σήφης Βαλυράκης βρήκε τραγικό θάνατο στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας στην Εύβοια. Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του άλλοτε υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει λόγο για ανθρωποκτονία, ζητώντας να διεξαχθούν όλες οι απαραίτητες έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δικαίωση για την οικογένειά του

Τον Οκτώβριο, μάλιστα, η οικογένεια Βαλυράκη είχε προχωρήσει εκ νέου σε αίτημα συνέχισης των ερευνών, κάτι που αρχικά είχε απορριφθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Εν τέλει, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Εισαγγελία Εφετών της Χαλκίδας έκανε δεκτό το αίτημα που κατέθεσαν οι συνήγοροι της οικογένειας και έτσι η δικογραφία δεν θα μπει στο αρχείο.

Αντίθετα, θα επιστρέψει στην Εισαγγελία για άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια στον Ανακριτή για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη και αν υπάρχει εμπλοκή άλλου προσώπου σε αυτόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση