GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας! «Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μίλησε άσχημα στην κόρη μου, οι πελάτες αντέδρασαν...»

Για την επίθεση που έλαβε χώρα  το μεσημέρι του Σαββάτου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε εκ νέου ο γνωστός πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπ...


Για την επίθεση που έλαβε χώρα  το μεσημέρι του Σαββάτου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε εκ νέου ο γνωστός πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Όπως είπε  μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο του MEGA όταν ρώτησε γιατί δεν γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών ο ιδιοκτήτης με τον γιο του του επιτέθηκαν. Το MEGA βρέθηκε  στην ταβέρνα όπου ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι η παρέα καθηγητών ζήτησε να μην γίνει έλεγχος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος  δήλωσε  πως ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του «μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, αλλά και του συναδέλφου που προσπάθησε να με προστατεύσει και με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο».

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσίασε και  την πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ο οποίος αφήνει αιχμές για τους πνευμονολόγους, λέγοντας πως διαμαρτυρήθηκαν δυο ώρες μετά την είσοδό τους στο κατάστημα κι αφού πρώτα είχαν τελειώσει το γεύμα τους.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι προβλεπόμενοι έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμών γίνονταν κανονικά και εξαίρεση έγινε μόνο στους πνευμονολόγους γιατί το ζήτησαν οι ίδιοι.

«Μετά από δύο ώρες και αφού είχαν τελειώσει το γεύμα τους θυμήθηκαν να κάνουν παρατήρηση για τον έλεγχο που δεν τους κάναμε. Γιατί έμειναν στο μαγαζί αφού δεν ένιωθαν ασφαλείς;
Άρχισαν να φωνάζουν και ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα. Σε καμία περίπτωση δεν χτυπήσαμε κανέναν. Για εμάς το θέμα έχει λήξει.
Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο και κάνουμε κανονικά τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι».


«Σίχαμα! Βρωμιάρη ούτε το μαγαζί δεν σεβάστηκες, έφαγες και μετά είπες ρε να κάνουμε και φασαρία. Επιτέθηκες στην κόρη του; Μακριά από μας, πρόσεχε τα λόγια που ξεστομίζει το βρωμόστομά σου. Κυριολεκτικά μιλάω αν θα έχω πρόβλημα στη δουλειά μου θα σε φάει το μαύρο φίδι», γράφει ένα εκ των μηνυμάτων που έλαβε πριν από μερικές ώρες ο πνευμονολόγος στο κινητό του:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση