GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ! Πλήρως εμβολιασμένη νόσησε και στο νοσοκομείο την ανέγραψαν ως... ανεμβολίαστη

Ως ανεμβολίαστη κατέγραψαν στο εξιτήριο του νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε μία γυναίκα που νόσησε, αν και είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσει...



Ως ανεμβολίαστη κατέγραψαν στο εξιτήριο του νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε μία γυναίκα που νόσησε, αν και είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου και διέθετε ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Η κα Ελένη, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό Alert και στην εκπομπή Ανατρεπτικό Δελτίο, εμφάνισε συμπτώματα τη Δευτέρα και την Πέμπτη επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της περιοχής της. Εκεί υπεβλήθη σε τεστ για Covid-19 και την Παρασκευή, το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Η ίδια επισημαίνει ότι δεν την κάλεσε κανένας από τον ΕΟΔΥ, αντιθέτως, μόνη της επικοινώνησε μαζί τους και την ενημέρωσαν ότι αν συνεχιστεί ο πυρετός - μιας και έπαιρνε αντιπυρετικά γιατί νόμιζε πως ήταν κρύωμα - θα πρέπει να επισκεφθεί νοσοκομείο για να κάνει ακτινογραφία θώρακα.

Επειδή συνεχίστηκε ο πυρετός κάλεσε ασθενοφόρο και μετέβη στο νοσοκομείο, όπου οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό αποφάσισαν να την κρατήσουν για ένα βράδυ. Όταν έλαβε το εξιτήριο διαπίστωσε πως στο χαρτί αναγραφόταν πως δεν είναι εμβολιασμένη, ενώ ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις.

Άμεσα αντέδρασε και ειδοποίησε την αδερφή της, η οποία με τη σειρά της, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον διοικητή του νοσοκομείο, όμως εκείνος αρνήθηκε να της δώσει απάντηση και της έκλεισε το τηλέφωνο. Τελικά όμως, ύστερα από αρκετή επιμονή, το έγγραφο διορθώθηκε.

Το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό



Το επίμαχο έγγραφο



Παρακολουθήστε τι δήλωσε




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση