GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! Κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Τρύφων Αλεξιάδης...

Giannis Spyridakis   ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, Βολευτής  Εκανε το ΕνφΟλο ( πλήρως ενφολιασμένος)  Αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ  και ...


Giannis Spyridakis 
ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, Βολευτής 
Εκανε το ΕνφΟλο ( πλήρως ενφολιασμένος) 
Αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ 
και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ 
------------------------ 
«Πρέπει να διακόψω γιατί δεν αισθάνομαι καλά. Θα συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατέβηκε από το βήμα της Βουλής.
“Συνοδεύστε τον συνάδελφο μέχρι το ιατρείο. Νομίζω καλά είναι, αλλά να περιμένουμε λίγο” είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, που προήδρευε στη συνεδρίαση.
Κατεβαίνοντας από το βήμα, ο Τρύφων Αλεξιάδης πήγε και κάθισε δίπλα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρό Σάκη Παπαδόπουλο και στη συνέχεια μετέβη, υποβασταζόμενος, στο ιατρείο της Βουλής.
Ο βουλευτής μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλεξιάδης είχε κάνει πρόσφατα όλες τις εξετάσεις που του είχαν συστήσει οι γιατροί και τα αποτελέσματα ήταν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση