GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΑΠΟΤΟΜΗ πτώση της κίνησης στους εμπορικούς δρόμους λόγω των νέων μέτρων...

Σε πολλές περιπτώσεις οι ανεμβολίαστοι επιλέγουν τη μέθοδο του click away.  Απότομη πτώση της εμπορικής κίνησης καταγράφεται από το πρωί λόγ...


Σε πολλές περιπτώσεις οι ανεμβολίαστοι επιλέγουν τη μέθοδο του click away. 

Απότομη πτώση της εμπορικής κίνησης καταγράφεται από το πρωί λόγω των μεγάλων ελέγχων.

Οι μικρές ουρές που σχηματίζονται οφείλονται στη δυσκολία των υπαλλήλων να διασταυρώνουν τα rapid και τα μοριακά τεστ που τους επιδεικνύουν οι ανεμβολιαστοι πελάτες.

Επίσης υπάρχουν αρκετοί που κάνουν χρήση του click away, δηλαδή παραγγέλνουν και περιμένουν απε έξω για να παραλάβουν τα εμπορεύματα.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα από σήμερα τα ξημερώματα οι ανεμβολίαστοι υποχρεούνται να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακού τεστ προκειμένου να εισέλθουν σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανεμπορίου.


(Από dikaiologitika – φωτο:eurokinissi)

1 σχόλιο

  1. Και αυτη τη ταλαιπωρια θα την αντεξουμε.Και αυτη την ξεφτιλα θα την καταπιουμε,εφ'οσον το εμπορικο και το συνδικατο της εστιασης ειναι πουλημενο[για το οτι το Συνταγμα παειπεριπατο,αμπαλαεα τον....εισαγγελεα]Ομως,καθαρματα,καπια στιγμη απο το ξυλο θα γινετε αγνωριστοι και δεν θα σας σωσουν ουτε τα φασιστακια,οι φιλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση