GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ στο πλατό του ΣΚΑΪ! ΕΙΠΕ ... «Μητσοτάκης» και έσβησαν τα φώτα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για την πανδημία, αλλά μόλις αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα φώτα στο στούντιο έσβησαν. Ο μόνος “φωτισμέ...


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για την πανδημία, αλλά μόλις αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα φώτα στο στούντιο έσβησαν. Ο μόνος “φωτισμένος” ήταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος βρισκόταν σε άλλο στούντιο. 

“Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης…” περιέγραφε όταν ξαφνικά τα φώτα έσβησαν. Αμέσως οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασαν με χιούμορ την περίεργη… σύμπτωση.

“Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;” του είπαν γελώντας, με την παρουσιάστρια να προσθέτει “μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε”. “Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι φωτεινό” πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

“Μας έτυχε και αυτό” σχολίασε γελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης. “Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω” πρόσθεσε.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι “ήταν σύνθετο μιλούσατε για Μητσοτάκη εσείς ο ΣΥΡΙΖΑ, και έπεσε μαύρο και στους δύο. Σας το ξαναλέω, ΠΑΣΟΚ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση