GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ στις ΗΠΑ! ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ στην απόφαση Μπάιντεν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε εργαζόμενους εταιρειών...

Προσωρινό μπλόκο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων σε εταιρείες άνω των 100 ατόμων βάζει ομοσπονδιακό εφετείο στις ΗΠΑ, βάζοντας «πάγο...


Προσωρινό μπλόκο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων σε εταιρείες άνω των 100 ατόμων βάζει ομοσπονδιακό εφετείο στις ΗΠΑ, βάζοντας «πάγο» στην απόφαση του Τζο Μπάιντεν. Στόχος του δικαστηρίου είναι να εξετάσει πιθανά «σοβαρά συνταγματικά προβλήματα». 

Το μέτρο του Αμερικανού προέδρου υποχρεώνει δεκάδες εκατομμύρια εργαζόμενους να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 έως την 4η Ιανουαρίου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να υποβάλλονται πολύ τακτικά σε τεστ. Το μέτρο αυτό αμφισβητήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, κυρίως από την Πολιτεία του Τέξας, που ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους.

Η εντολή αναστολής του ομοσπονδιακού εφετείου εκδόθηκε αφότου πολλές Πολιτείες υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων υπέβαλαν νομικές προσφυγές κατά του νέου μέτρου, το οποίο πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στις 4 Ιανουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση