GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα «εισβάλλει» αφρικανική σκόνη...

Ήλιος και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν την Πέμπτη. Ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα είναι καλ...


Ήλιος και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν την Πέμπτη. Ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα είναι καλός και το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 28 βαθμούς Κελσίου. Για την Παρασκευή ωστόσο φέρεται να ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.

Ο καιρός την Πέμπτη 4/11

Γενικά αίθριος καιρός με αυξημένη σχετική υγρασία. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Ενίσχυση των νοτίων ανέμων στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά τους 23 με 26 βαθμούς και στη βόρεια Κρήτη κατά τόπους τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση