GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ χιόνια! Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες...

Χαλάει ο καιρός , με βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας σε συνδυασμό με πτώση της θερμοκρασίας. Μάλιστα, ...



Χαλάει ο καιρός , με βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας σε συνδυασμό με πτώση της θερμοκρασίας. Μάλιστα,  Δευτέρα ή Τρίτη, δεν αποκλείεται να δούμε και χιόνια. 

Σύμφωνα με το meteo.gr,  βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται από τα δυτικά, που γρήγορα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ δεν αποκλείονται και τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Ο βροχερός καιρός θα διατηρηθεί έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ενώ με την παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο καιρός τη Δευτέρα 
Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές και πιθανές καταιγίδες στα δυτικά και στα βορειοανατολικά, ενώ από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα ηπειρωτικά τμήματα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις αναμένονται κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά με πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά, τα χιόνια δεν αποκλείεται να πέσουν πρόσκαιρα και σε χαμηλότερα υψόμετρα πάνω από τα 1.000-1.100 μέτρα σε περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Θεσσαλίας Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17-18 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές ώρες και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 9 έως 13-14 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση