GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΦΝΙΚΑ ο Στ. Γέλοβατς της ΑΕΚ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ κι άλλος αθλητής μέσα στο γήπεδο...

Αναβρασμός επικρατεί στην ΑΕΚ από το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς ο Στέφαν Γέλοβατς λιποθύμησε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και διακομίσθηκε ...


Αναβρασμός επικρατεί στην ΑΕΚ από το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς ο Στέφαν Γέλοβατς λιποθύμησε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή!

Ο 32χρονος Σέρβος, που είχε τραυματιστεί στο προ ημερών παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Νίκαια, ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα γνωρίζοντας ότι θα χάσει το εντός έδρας ματς με την Ρίγα, όταν λιποθύμησε μπροστά σε όλους.

Στο πλευρό του Γέλοβατς βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι αναμένουν ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάστασή του τις επόμενες ώρες. Ο έμπειρος αθλητής ήρθε φέτος στην Ελλάδα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην Μέγκα Βιζούρα, στον Ερυθρό Αστέρα, στην Αντάλια, στην Καζέρα, στη Λιέτουβος Ρίτας, στη Σαραγόσα, στη Νίζνι, στη Μπάμπεργκ και στην Γκαζιαντέπ.

Το βράδυ της Κυριακής υπήρξε και η σχετική ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ: "Ο πολλάκις άτυχος φέτος, Στέβαν Γέλοβατς, διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Η οικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας. Θα υπάρξει ενημέρωση για ο,τιδήποτε κριθεί αναγκαίο. Περαστικά, Στέβαν".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση