GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΡΟΜΟΙ κλειστοί και πλημμυρισμένο το Μετρό! ΠΟΛΛΑ προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική ...

Μεγάλη συσσώρευση υδάτων στους δρόμους - Βροχοπτώσεων συνέχεια και το επόμενο 48ωρο. Σε ποτάμια μετατράπηκαν για μία ακόμη φορά πολλοί δρόμο...


Μεγάλη συσσώρευση υδάτων στους δρόμους - Βροχοπτώσεων συνέχεια και το επόμενο 48ωρο. Σε ποτάμια μετατράπηκαν για μία ακόμη φορά πολλοί δρόμοι στην Αττική εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης το βράδυ της Τρίτης. 

Πολλές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς το κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας έχει αρχίσει την επέλασή του από χθες.
Οι νεροποντές συνεχίστηκαν, μάλιστα, απόψε με πιο ισχυρή ένταση, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Αυτήν την ώρα, η κυκλοφορία, λόγω της ισχυρής νεροποντής, έχει διακοπεί στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Συγγρού, όπως και στην Π. Ράλλη από την οδό Αγ. Άννης στο ρεύμα προς Λ. Κηφισού, αλλά και στον παράδρομο της Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιώς, 

Σύμφωνα επίσης με την Τροχαία Αττικής, συγκέντρωση υδάτων και προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται στην Αθηνών-Κορίνθου, στην Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου, όπως και μετά την Ιερά Οδό.

Συμφόρηση, εξαιτίας της κακοκαιρίας, σημειώνεται και στην Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Νίκαια, ενώ καθυστερήσεις καταγράφηκαν το βράδυ και στον Κηφισό.

Προβλήματα και στο Μετρό
Την ίδια ώρα, έχει πλημμυρίσει τμήμα των γραμμών του Μετρό από Ταύρο προς Πειραιά, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών.
Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών.

Οι περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο, μέχρι στιγμής, είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα, η οποία βυθίστηκε στο σκοτάδι από διακοπή ρεύματος και ο Ταύρος, απ’ όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί τουλάχιστον 70 κλήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί, καθώς το επόμενο 48ωρο θα συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις, ενώ ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα περισσότερο.
Βελτίωση, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αύριο Τετάρτη, τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά σε:
Κεντρική Μακεδονία,
Θεσσαλία,
Σποράδες,
Ανατολική Στερεά,
Ανατολική Πελοπόννησο,
Νησιά του Αιγαίου,
Δωδεκάνησα και
Κρήτη.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στα ανατολικότερα τμήματα της Κρήτης υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων μικρού μεγέθους.
Τα φαινόμενα σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές εκτός από την Κρήτη.

1 σχόλιο

  1. Δεν φτανει που εχετε,με την πρωτη ευκαιρια,πισινες στη χαβουζα μιλατε κι'ολας,αχαριστοι.Μην τυχον και δεν τους ξαναψηφισετε,γιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση