GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναμένοντας τις σχετικές ενέργειες του κ. Εισαγγελέα, για τον κ. Βασιλακόπουλο...

Γιάννης Χατζηαντωνίο υ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Ο κ. Βασιλακόπουλος πρέπει να διωχθεί. Ισχυρίστηκε δημόσια ότι στα εστιατόρια της Καλαμπάκας...

Γιάννης Χατζηαντωνίου

ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο κ. Βασιλακόπουλος πρέπει να διωχθεί.
Ισχυρίστηκε δημόσια ότι στα εστιατόρια της Καλαμπάκας δεν...

ελέγχουν οι εστιάτορες (τουλάχιστον ένας, χωρίς να αναφερθεί ποιός) κι επομένως δεν είναι ασφαλή σύμφωνα με την περί υγειονομικής ασφάλειας άποψη του ιδίου και της πολιτείας.
Αυτό απεκαλύφθη ότι ήταν ψευδές (όλοι οι θαμώνες ελέχθηκαν και ήταν εμβολιασμένοι). Μάλιστα σύμφωνα με την ειδησεογραφία αυτό το εγνώριζε.
Όμως η διάδοση αυτή δυσφήμησε τον κλάδο εστίασης μιας περιοχής με τουρισμό, θρησκευτικό και όχι μόνο, κι επομένως έβλαψε την οικονομία.
Αναμένουμε τις σχετικές ενέργειες του κ. Εισαγγελέα, αν δεν τις πληροφορηθούμε θα κατατεθεί αναφορά.

2 σχόλια

  1. Σιγα θα σκισετε κανενα καλτσον.Ξερεις τι θα γινει;Θα ξυπνησει ο εισαγγελεας απ'τα Τρικαλα,απο το κραξιμο του εισαγγελεα εφετων της Λαρισας,για να δουνε μηπως πειραξανε παρανομα το χαιδεμενο κωλοπαιδο,που μας βριζει συνεχεια.Κατι τετοια κουναβια εχουμε και μεις στη Θεσσαλονικη που κυνηγανε μονο αντικαθεστωτικους[Κουβεληδες και Μυλοπουλους].Σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υγειονομικός φασισμός που προωθεί φανατικά ο Βασιλακόπουλος, θα φέρει πολύ περισσότερες αντιδράσεις στο μέλλον. Δε μπορεί μια κοινωνία ξαφνικά να χρειάζεται εκατό πιστοποιητικά υγείας και χίλιους γιατρούς για να λειτουργήσει. Απέτυχαν οι ημιμαθείς γιατροί της Επιτροπής και τώρα τους φταίει ο ταβερνιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση