GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΩΡΑ! ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη...

Εγκαινιάστηκε η νέα πρόσοψη των γραφείων του ΚΙΝΑΛ, μέσα σε κλίμα οδύνης για την τραγική απώλεια της Φώφης Γεννηματά.   Μετά το μνημόσυνο γι...


Εγκαινιάστηκε η νέα πρόσοψη των γραφείων του ΚΙΝΑΛ, μέσα σε κλίμα οδύνης για την τραγική απώλεια της Φώφης Γεννηματά.  

Μετά το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, που έγινε σε κλίμα συγκίνησης, οι περισσότεροι εκ των παρόντων πήγαν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Εκεί, αποκαλύφθηκε η ανακαινισμένη πρόσοψή του κτιρίου, με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ να δεσπόζει.


Το έργο είχε ξεκινήσει η Φώφη Γεννηματά, αφού έδωσε το πράσινο φως στα σχέδια της αρχιτέκτονος και πρώην βουλευτού, και μέλος της Κ.Ε του ΚΙΝΑΛ, Νίκης Φούντα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν τέσσερις εκ των υποψηφίων για το τιμόνι της παράταξης (Γ. Παπανδρέου, Νίκος Ανδρουλάκης, Π. Γερουλάνος και Π. Χρηστίδης).



Ο διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης έκανε λόγο για «το "πατρικό" μας σπίτι - το "πατρικό" σπίτι όλων όσων συνδεθήκαμε και συνεχίζουμε με το ΠΑΣΟΚ στη μεγάλη ιστορική του διαδρομή» αλλά και «όσων φίλων και συναγωνιστών συμπορευτήκαμε στο Κίνημα Αλλαγής, που με τόση πίστη και επιμονή προώθησε η Φώφη Γεννηματά».



«Ήθελε να το αποκαλύψει η ίδια, ως μια μικρή έκπληξη, αφιερωμένη σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης μας. Αλλά μας πρόλαβαν τα απροσδόκητα γεγονότα. Η Φώφη Γεννηματά δεν θα' ρθει σήμερα. Δεν είναι μαζί μας. Δεν πρόλαβε. Έφυγε. Είμαστε εδώ σήμερα, για να αποκαλύψουμε αυτή τη μικρή έκπληξη που είχε αποφασίσει εκείνη. Αφιερωμένη σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, όπως το ήθελε. Εμείς όλοι, όμως, την αφιερώνουμε σήμερα και στη μνήμη της», υπογράμμισε φανερά συγκινημένος.

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν και ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας.
«Κανείς δεν θα μπορέσει να παραδώσει στη λήθη όσα κατάφερες να εγγράψεις ως υποθήκη για τη χώρα, την Πολιτική και την παράταξή μας. Αυτό - καλό για τους ίδιους θα είναι - να το αποδεχθούν έστω και τώρα όσοι συστηματικά σε στοχοποιούσαν και επιχειρούσαν να σε απαξιώσουν. Γιατί όσοι επιμένουν ακόμα και μετά το θάνατο σου, απλά φαίνονται τόσο μικροί απέναντι στο δικό σου μεγαλείο», είπε ο κ. Όθωνας αφήνοντας αιχμές για πρόσφατα δημοσιεύματα εις βάρος της Φώφης Γεννηματά. Πρόσθεσε ότι «παρότι προσπάθησαν να αφήσουν στη σκιά την πολιτική σου παρουσία, υπερτονίζοντας το ανθρώπινο δράμα σου, η πολιτική σου προσφορά στη χώρα και στη παράταξη, ούτε διαγράφεται, ούτε παραγράφεται», σημείωσε απευθυνόμενος σε δεύτερο πρόσωπο στην εκλιπούσα Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση