GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου από τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη...

O χωρισμός, όπως λέγεται, είναι οριστικός.  Επιβεβαιώνονται οι φήμες χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, οι οποίο...


O χωρισμός, όπως λέγεται, είναι οριστικός. 

Επιβεβαιώνονται οι φήμες χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, οι οποίοι μετά από τρία περίπου χρόνια κοινής πορείας, έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Και σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Λοιπόν», υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος για τον χωρισμό αυτό.

Όπως διαβάζουμε, το ζευγάρι μάλωσε πολύ άσχημα, με τον επιχειρηματία να μαζεύει τα πράγματά του και να φεύγει για Κοπενγχάγη για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή συνάμα. Η ρήξη φέρεται να είναι οριστική, κι αυτό διότι οι δυο τους έφτασαν σε ένα σημείο που συνειδητοποίησαν πως θέλουν πολύ διαφορετικά πράγματα από τη σχέση αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη Καινούργιου επιθυμεί διακαώς να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, ενώ ο κατά 5 χρόνια μικρότερός της επιχειρηματίας βρίσκεται σε πολύ διαφορετικά φάση της ζωής του και δεν επιθυμεί καμία δέσμευση.

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές δημόσια την επιθυμία της για γάμο και παιδί, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε πολλάκις παραδεχτεί στον αέρα της εκπομπής της πως «δεν ξέρει αν θα παντρευτεί ποτέ με τον Φίλιππο».

Πηγή: dailymedia.gr


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση