GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικαράγουα... Νίκη των Σαντινίστας... Θρίαμβος της Μεγάλης Πατρίδας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Αυτό το Κίνημα είναι Εθνικό κι Αντιιμπεριαλιστικό... Κρατάει τη Σημαία της Λευτεριάς για τη Νικαράγουα ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αυτό το Κίνημα είναι Εθνικό κι Αντιιμπεριαλιστικό...
Κρατάει τη Σημαία της Λευτεριάς για τη Νικαράγουα
κι όλη τη Λατινική Αμερική...
Η Εθνική Κυριαρχία δεν συζητείται,
αλλά υπερασπίζεται με τα όπλα στο χέρι...
Θέλω Ελεύθερη Πατρίδα ή Θάνατο...
Θάνατος στον ιμπεριαλισμό!»
Augusto César Sandino (1895 - 1934)

Τα είπε όλα στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Νικόλας Μαδούρο:

«Στη Νικαράγουα η ειρήνη θριάμβευσε!
Ο λαός της Νικαράγουας έδωσε στον κόσμο ένα ισχυρό μάθημα δημοκρατίας.
Τιμώντας την ηρωική κληρονομιά των Σαντινίστας, ο λαός της Νικαράγουας έδωσε με την ψήφο του μια μεγάλη νίκη στο FSLN.
Ζήτω ο Σαντίνο! Ζήτω η Νικαράγουα! Ζήτω ο Κομαντάντε Ντάνιελ!
Συγχαίρω τον αδελφό πρόεδρο, Κομαντάντε Ντανιέλ Ορτέγκα και τον συνάδελφό του Ροζάριο Μουρίλλο, για την ιστορική νίκη στις εκλογές. Οι Βενεζουελάνοι επαναβεβαιώνουν την αγάπη και τη δέσμευση να συνεργαστούν για την ευτυχία των λαών μας.
Nicolás Maduro»

Τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν το δρόμο της Επανάστασης στη Λατινική Αμερική!

Χαστούκι για τους ιμπεριαλιστές, τη Νατοϊκή αριστερά κι ειλικρινή συλλυπητήρια στον κ. Γιώργο Παπανδρέου. Γιατί ειδική αναφορά στον Γ. Παπανδρέου;

Ενδεικτικά κι εν συντομία, εντελώς περιγραφικά για τον ρόλο της κοσμοπολίτικης "αριστεράς" και "σοσιαλδημοκρατίας" που ανέλαβαν τον ρόλο παραδοσιακής δεξιάς:

* Ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου μας ενημέρωσε -μέσω τρίτων- πως  η ΜΚΟ του με την επωνυμία "σοσιαλιστική διεθνής" καταδικάζει τον "δικτάτορα Μαδούρο" και διαγράφει από τις τάξεις τους, τις μασονικές στοές τους, το σύμβολο της Νικουραγουανής Επανάστασης, τον Ντανιέλ Ορτέγκα, τον αδελφό και σύντροφο του Ανδρέα Παπανδρέου και επίσης το Εθνικοαπελευθερωτικό Κίνημα: Μέτωπο Εθνικής Απελευθέρωσης των Σαντινίστας.
Η "συγκλονιστική" είδηση των αυτό-ονομαζόμενων "σοσιαλιστών", δηλαδή της χυδαίας γερμανικής σοσιαλδημοκρατρίας, μας μεταφέρεται από τον Ισπανό "σοσιαλιστή" κι υπέρμαχο των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" Josep Borrell Fontelles‏:
Ευτυχώς που ο αλαζόνας Ισπανός σοσιαΛΗΣΤΗΣ μας ενημερώνει για το κατόρθωμα της "σοσιαλιστικής" διεθνούς του Γ. Παπανδρέου:

Celebro que la Internacional Socialista expulse al FSLN de sus filas por las repetidas violaciones de los DerechosHumanos del Gobierno de Daniel Ortega. El socialismo es incompatible con la dictadura y la represión, que ha provocado más muertos en Nicaragua que en Venezuela.

* Ακόμη κι ο "αριστερός" Λεωνίδας Βατικιώτης, αναπαραγωγή και διάδοση μέσω της "αριστερής" "iskra", της πάλαι ποτέ ΛαΕ του Λαφαζάνη, ρίχνει ως "δικαιωματικός διανοούμενος της επαναστατικής αριστεράς" [Βλέπε σε: Οι διανοούμενοι είναι πιο ηλίθιοι από τους απλούς ανθρώπους & αποτελούν την κύρια αιτία της σήψης της κοινωνίας μας] το "δηλητήριο" και με περιτύλιγμα "περιβαλλοντικών ευαισθησιών" για τη σχεδιαζόμενη διώρυγα που τρέμουν οι ΗΠΑ, αλλά "κινέζικα σχέδια διάνοιξης διώρυγας" κι άλλα ευτράπελα:
"(...) Ορτέγκα, σπάνιο είδος πολιτικού χαμαιλέοντα... κινητοποιήσεις ενάντια στα αντι-ασφαλιστικά μέτρα γενικεύτηκαν σε όλη τη χώρα, οι αντιδράσεις ήταν βίαιες και έκθεση παρατηρητών του ΟΗΕ έκανε λόγο για εξωδικαστικές εκτελέσεις, ασύμμετρη βία εκ μέρους της αστυνομίας, βασανιστήρια, παράνομες φυλακίσεις και σωρεία άλλων παραβιάσεων πολιτικών δικαιωμάτων... κινέζικα σχέδια διάνοιξης διώρυγας... που θα προκαλέσει τεράστια οικολογική καταστροφή (...)"

Για τη Μεγάλη Διώρυγα της Νικαράγουας, που προκαλεί "ανησυχίες" στην "δικαιωματική Νατοϊκή αριστερά" και "διανοούμενους" που φοβούνται τον Κινεζικό και Ρωσικό "ιμπεριαλισμό", δείτε:

1ο μέρος ΕΔΩ
2ο μέρος ΕΔΩ

* Η "αριστερή" εφημερίδα "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ: "Νικαράγουα: Η καταπιεστική εκτροπή του καθεστώτος Ορτέγκα"
* Το "επαναστατικό αριστερό"  ela liberta και μάλιστα πριν προλάβει να ξεκινήσει οι άλλοι ευρωπαίοι "επαναστάτες", που μας ενημερώνει: "Η λαϊκή εξέγερση εναντίον της δικτατορικής κυβέρνησης του Ντανιέλ Ορτέγκα, τέσσερις φορές προέδρου της Νικαράγουας, συνεχίζεται..."
* Η γνωστή Νατοϊκή ΜΚΟ «Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Νικαράγουα (CENIDH)»... μέσω των ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, διαδίδει ακόμη κι από τον "902.gr" του ΚΚΕ: Πυροβολισμοί στην πρωτεύουσα καθώς πέρασαν στην αντεπίθεση αστυνομία και φιλοκυβερνητικές δυνάμεις

* Για την πραγματική κατάσταση στη Νικαράγουα δεν υπάρχουν δικαιολογίες κι υπεκφυγές. Για ενημέρωση που δεν ελέγχουν οι δημοσιογραφικές πόρνες κι η "αριστερά" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπάρχει η "Prensa Rebelde"

«Οι απαισιόδοξοι λένε ότι είναι πολύ μικροί για την επανάσταση που δεσμεύτηκα.
Όμως αυτή η λιτότητα μου αντικαθίσταται με την πατριωτική υπερηφάνειας της καρδιάς μου κι έτσι ορκίζομαι πρώτα την Πατρίδα και για την ιστορία ότι το σπαθί μου υπερασπίζεται την Εθνική Τιμή και θα είναι λύτρωση για τους καταπιεσμένους»
 Augusto César Sandino (1895 - 1934)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση