GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ! Τέλος και τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ στο Ιπποκράτειο...

Ο διευθυντής του αναισθησιολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε την Διοίκηση του εν λόγω δημόσιου νοσηλευτι...



Ο διευθυντής του αναισθησιολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε την Διοίκηση του εν λόγω δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος ότι αναστέλλονται τα έκτακτα χειρουργεία.

Στο σχετικό έγγραφο αναφέρεται πως στα χειρουργεία του Γ΄ κτηρίου υπάρχουν 12 διασωληνωμένοι ασθενείς και το σύνολο των ιατρών του αναισθησιολογικού τμήματος έχει μεταφερθεί στον χώρο «για να διασώσει τις ζωτικές λειτουργίες ασθενών με Covid που δεν είχαν την τύχη να μπουν σε ΜΕΘ και αξίζουν όλη την φροντίδα και την προσοχή μας».

Όπως μεταδίδεται, ο διευθυντής με το έγγραφό του κάνει γνωστό ότι ακυρώνονται όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία, ακόμη και τα έκτακτα και στο τμήμα θα υπάρχουν μόνο δύο αναισθησιολόγοι ως προσωπικό ασφαλείας για ασθενείς ή για περιπτώσεις ζωής και θανάτου.

Το Ιπποκράτειο θεωρείται η ναυαρχίδα των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας!



ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε πως σήμερα ορισμένοι νοσηλευόμενοι ασθενείς από το Ιπποκράτειο οδηγούνται στις ιδιωτικές κλινικές για να χειρουργηθούν.

Στις ιδιωτικές κλινικές για να χειρουργηθούν μεταφέρονται ασθενείς από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε πως σήμερα νοσηλευόμενοι ασθενείς από το Ιπποκράτειο που προγραμματίστηκαν για έκτακτα χειρουργεία όπως ογκολογικά και παιδοχειρουργικά οδηγούνται στις ιδιωτικές κλινικές για να χειρουργηθούν.

Παράλληλα, επεσήμανε πως η ΜΕΘ είναι γεμάτη με 28 ασθενείς. Στα χειρουργεία βρίσκονται 12 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορωνοϊό και δύο διασωληνωμένοι στις κλινικές.

Ο κ. Γιαννάκος πρόσθεσε πως οι αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου έχουν αναλάβει την ιατρική φροντίδα των εν λόγω ασθενών συν όλη τη τρέχουσα δουλειά που πριν το κορωνοιο για να τη βγάλουν ήταν διπλάσιοι.


1 σχόλιο

  1. Εισαγγελεα τ'ακους;'Η κυνηγας τον Κουβελο;Κοπριτη,θα'ρθει η σειρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση