GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις του (αρχιεπισκόπου Αμερικής) Ελπιδοφόρου...

Απαράδεκτες δηλώσεις αρχιεπ. Ελπιδοφόρου    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24» (9 Νοε. '21), ο αρχιεπίσκοπος...


Απαράδεκτες δηλώσεις αρχιεπ. Ελπιδοφόρου  
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24» (9 Νοε. '21), ο αρχιεπίσκοπος ΗΠΑ (Αμερικής) Ελπιδοφόρος, εκτός των άλλων ανάφερε: «Ο Ελληνισμός δεν είναι μόνον η Ελλάδα, ο Ελληνισμός είναι παντού. Επομένως, αυτή την ολιστική εικόνα του απανταχού Ελληνισμού τη διασώζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο και κατ’ επέκταση και οι Μητροπόλεις και Αρχιεπισκοπές του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μεταξύ των οποίων και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής».
Η δήλωση αυτή υποτιμά, προσβάλει τους απόδημους 'Ελληνες και ξεκάθαρα ακυρώνει, ευτελίζει τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου. Ακυρώνει υφυπουργείο Απόδημου Ελληνισμού, ευτελίζει διπλωματικές αποστολές. Είχαμε την εντύπωση ότι σημείο αναφοράς γιά όλους εμάς τους μετανάστες του απανταχού Ελληνισμού, ήταν η πατρίδα μας, η γλώσσα μας, η σημαία μας κλπ και όχι το διεφθαρμένο τουρκικό 'Ιδρυμα ''πατριαρχείο Κων/πολης''.
Τώρα, ο διαπλεκόμενος ''ρασοφόρος'' που υποδύεται τον αρχιεπίσκοπο, γνωστός και ως ''άνθρωπος της Τουρκίας στις ΗΠΑ'', μας λέγει ότι ''σημείο αναφοράς'' μας, είναι το φιλοχρήματο... πατριαρχείο και η απατεωνίστικη, με την χαμένη αξιοπρέπεια, αρχιεπισκοπή, της οποίας ηγείται αυτός!!! Που...''διασώζουν'' την εικόνα μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση