GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας Βανδή και Μπισμπίκης...

Φουλ ερωτευμένοι είναι Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή. Αν και στην αρχή οι δυο καλλιτέχνες κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτ...



Φουλ ερωτευμένοι είναι Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή. Αν και στην αρχή οι δυο καλλιτέχνες κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πλέον δεν ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα. 


Το καλοκαίρι πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στην Εύβοια ενώ πρόσφατα βρέθηκαν για δύο ημέρες στη Ρώμη για να χαλαρώσουν και να χαρούν τον έρωτά τους.

Στην «αιώνια πόλη» οι φήμες λένε ότι ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια
Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», το ταξίδι αυτό δεν είχε σκοπό μόνο την ξεκούρασή τους, καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή να γίνει γυναίκα του με κάθε επισημότητα.

Θυμίζουμε ότι στην επιστροφή τους η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» τούς πέτυχε στο αεροδρόμιο αλλά δεν θέλησαν να πουν κάτι. Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο, μετά από μια ερώτηση της ρεπόρτερ, απλά απάντησε «μου κάνεις πλάκα τώρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση