GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Η Γκάγκα λέει «όχι νέα μέτρα» και ο Ευαγγελάτος την παρακαλεί «να πάρει»...

«Δεν σκεφτόμαστε για νέα μέτρα. Γενικά πρέπει να προσέξουμε αυτό τον καιρό που έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, να προσέξουμε τις επαφές μας. Ε...

«Δεν σκεφτόμαστε για νέα μέτρα. Γενικά πρέπει να προσέξουμε αυτό τον καιρό που έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, να προσέξουμε τις επαφές μας. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, αλλά με έμφαση στους εμβολιασμένους γιατί κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν περισσότερο πολύ περισσότερο», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στο LIVE NEWS .

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως και ζητούν και άλλα μέτρα, αφήνοντας άναυδη την κοινωνία! Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση σκέφτεται να μην προχωρήσει ακόμα σε νέα σκληρά μέτρα, τύπου Αυστρίας, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Ν. Ευαγγελάτος την παρακαλεί να το κάνει!

Συγκεκριμένα,   λέει στην κα Γκάγκα:
«Γιατί δεν παίρνετε κάποια παραπάνω μέτρα;;; Ένα μέτρο ανώδυνο, την μάσκα παντού, μια αλλαγή ωραρίου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, έστω rapid test στα σουπερμάρκετ για τους ανεμβολίαστους»

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση