ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ! Της απαγόρευσαν τη χημειοθεραπεία, γιατί... ήταν ανεμβολίαστη

Share it:

Την απίστευτη συμπεριφορά των ιατρών του νοσοκομείου «Σωτηρία» απέναντι σε ηλικιωμένη καρκινοπαθή, η οποία προσήλθε για την τακτική χημειοθεραπεία της, καταγγέλλει η θυγατέρα της, η οποία τη συνόδευε στο νοσοκομείο.

Η ασθενής ήταν ανεμβολίαστη. Ο ιατρός που θα την εξυπηρετούσε αρνήθηκε να της κάνει χημειοθεραπεία, λόγω του μη εμβολιασμού της κατά της Covid-19. Τελικά, έπειτα από χίλια παρακάλια, προσφέρθηκε η απαιτούμενη θεραπεία στην ηλικιωμένη γυναίκα. Αιφνιδιασμένη και εμφανώς προσβεβλημένη, η πολίτης που συνόδευε τη μητέρα της στο νοσοκομείο αποφάσισε να καταγγείλει το γεγονός.

Η καθ' ύλην αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ξεκαθάρισε το καθεστώς υποδοχής μη εμβολιασμένων καρκινοπαθών που επισκέπτονται τα νοσοκομεία για την τακτική χημειοθεραπεία τους. «Η αγωγή και οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες στα νοσοκομεία συνεχίζουν κανονικά και αν κάποιοι είναι ανεμβολίαστοι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον κόσμο απροστάτευτο και εφόσον έχουν προγραμματισμένα ραντεβού. Όσοι είναι ανεμβολίαστοι και έχουν προγραμματισμένες θεραπείες στα νοσοκομεία της χώρας οφείλουν να έχουν κάνει PCR test 72 ωρών. Αυτό γίνεται για να προστατεύσουμε τους υπολοίπους και να μην υπάρχει ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού σε ευαίσθητες μονάδες των νοσοκομείων», είπε χαρακτηριστικά.

Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Καταγγελία

Κοινωνία

Υγεία

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση