ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Άρη Σερβετάλη!»

Share it:


Η Βάνα Μπάρμπα σχολιάζει όσα συνέβησαν μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Η ηθοποιός σχολιάζοντας την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί διαφωνούσε με το να παίζει μόνο για εμβολισμένους ανέφερε ότι «η Τέχνη είναι πάνω ακόμα και από την πολιτική. Σαφώς και να τηρούμε τα μέτρα, αλλά εγώ είμαι εναντίον ότι στην Τέχνη διαφοροποιείται ποιοι θεατές θα μπουν στο θέατρο και ποιοι όχι. Είμαι ενάντια σε αυτό το μέτρο γιατί θεωρώ ότι η Τέχνη έχει να μας δώσει πολλά».

«Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Άρη Σερβετάλη. Με το θάρρος και την παρρησία που έδειξε εγώ συμφωνώ μαζί του. Το μόνο που θα έπρεπε, νομίζω ότι θα το φροντίσει γιατί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, να μη μείνουν χωρίς χρήματα τις γιορτές οι άνθρωποι και οι τεχνικοί στο θέατρο. Αν μπορεί να τους καλύψει, τότε χίλια μπράβο» συνέχισε και κατέληξε θέτοντας το ερώτημα, «γιατί να μπορούν να ειναι ολοι στο μετρό αλλά να μην έχουν πρόσβαση στην Τέχνη;»

Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Θέατρο

Κοινωνία

Σερβετάλης

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση