GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΠΙΖΙΜΠΟΝΤΗΣ!» ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ της «Καθημερινής» στον Πέτσα...

Μπιζιμπόντη αποκαλεί τον Στέλιο Πέτσα η «Καθημερινή». Υπό τον τίτλο «Μπιζιμπόντης», η εφημερίδα φιλοξενεί στη στήλη «Θεωρείο» ένα πολύ καυστ...


Μπιζιμπόντη αποκαλεί τον Στέλιο Πέτσα η «Καθημερινή». Υπό τον τίτλο «Μπιζιμπόντης», η εφημερίδα φιλοξενεί στη στήλη «Θεωρείο» ένα πολύ καυστικό σχόλιο κατά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

«Ο αν. υπουργός Εσωτερικών υποπίπτει διαρκώς στο ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο καθώς βιάζεται να ανακοινώσει πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητας του» αναφέρει σχολιάζοντας τη δήλωσή του ότι «τα μέτρα που ισχύουν θα διαρκέσουν έως τα Χριστούγεννα»
«Δεν είναι δουλειά του Πέτσα να προκαταλαμβάνει αποφάσεις ειδικά όταν έχουμε μια τόσο δυναμική και μεταβαλλόμενη κατάσταση όπως η πανδημία» επισημαίνει η στήλη και περνά στο παρασύνθημα.
«Εξ ου και πολλοί λένε πως ο Πέτσας ανήκει στην κατηγορία του μπιζιμπόντη δηλαδή αυτού που ασχολείται με τα πάντα χωρίς να παράγει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Υπερβολές»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση