GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ: «Αυτή τη στιγμή βλέπω πολλά ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ στα ψυγεία των νεκροτομείων...»

Η ομάδα Resistance GB μίλησε με τον Wesley την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος είναι νεκροθάφτης για περίπου τρία χρόνια. Τον Μάρτιο και τον Απ...


Η ομάδα Resistance GB μίλησε με τον Wesley την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος είναι νεκροθάφτης για περίπου τρία χρόνια. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο πέρυσι, σημειώθηκε κορύφωση της θνησιμότητας και μετά από αυτό όλα ηρέμησαν.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, όταν κυκλοφόρησε το εμβόλιο στη Βρετανία, οι αριθμοί ξεπέρασαν ότι γνωρίζαμε. Για παράδειγμα, όταν εμβολίαζαν τους τριάντα και σαράνταρηδες, έφερναν κυρίως άτομα αυτής της ηλικίας.

Αυτή τη στιγμή, ο Wesley λέει ότι βλέπει πολλά μωρά στα ψυγεία των νεκροτομείων. Σε ένα νοσοκομείο, ήταν περίπου 30, είπε. Κανονικά υπάρχουν μόνο λίγα.

Το νεκροτομείο του εν λόγω νοσοκομείου έχει χώρο για 10 μωρά το πολύ. Τώρα αναγκάζονται να φυλάσσονται σε ψυκτικές αποθήκες που προορίζονται για ενήλικες. Πρόκειται για αποβολές και θνησιγένεια.

«Είναι συγκλονιστικό», είπε ο νεκροθάφτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση