GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται βαρυχειμωνιά με χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα...

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα που παρουσίασε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκη, μια οργανωμένη κακοκαιρία θα πλήξει τη χώρα στα μέσα τη...

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα που παρουσίασε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκη, μια οργανωμένη κακοκαιρία θα πλήξει τη χώρα στα μέσα της άλλης εβδομάδας και ενδέχεται να έχουμε και χιόνια ακόμη σε χαμηλά υψόμετρα στη Βόρεια Ελλάδα.

«Πλέον ο χειμώνας αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει αισθητή την παρουσία του» τόνισε ο γνωστός μετεωρολόγος στο Open.

Σήμερα  Παρασκευή το μοτίβο του καιρού δεν θα αλλάξει σημαντικά με  πτώση θερμοκρασίας σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας και δυνατούς βοριάδες στο Αιγαίο , ενώ το Σάββατο θα κοπάσουν οι δυνατοί άνεμοι. Από την Κυριακή και τη Δευτέρα, σταδιακά θα έρθει μια νέα κακοκαιρία που θα δώσει αρκετές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα.

«Όσο θα πηγαίνουμε προς τη 17η Νοέμβρη θα αρχίσει να πέφτει και η θερμοκρασία. Άρα από τα μέσα της άλλης εβδομάδας έρχεται βαρυχειμωνιά με χιόνια πιθανόν και σε χαμηλά υψόμετρα προς την βόρεια Ελλάδα» υπογράμμισε ο Κλ. Μαρουσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση