GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΝΕΑ συγκέντρωση και πορεία κατά της υποχρεωτικότητας...

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.  Η πορεία ολο...


Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων. 

Η πορεία ολοκληρώθηκε στο Λευκό Πύργο με τη λεωφόρο Νίκης να παραμένει για ώρα  κλειστή. Τα μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών, προανήγγειλαν ήδη νέα κινητοποίηση για την ερχόμενη Κυριακή 14/11.


Η πορεία διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το βράδυ  με κατεύθυνση προς Αριστοτέλους, ενώ κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πετούσαν τρικάκια.

Σε αυτήν συμμετείχαν  διάφορες ομάδες με τα καλέσματα τους για συμμετοχή να απευθύνονται τόσο στους μη εμβολιασμένους, όσο και στους εμβολιασμένους για πρώτη φορά.

Νωρίτερα στο σημείο έφτασε η πορεία της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών που διαδήλωσε έξω από την ΕΡΤ3. Ακολούθησε πορεία μέσω κεντρικών οδών της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση