GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Απαγορεύουν τις φωτογραφίες στο μετρό για να μην φανεί ο συνωστισμός...

Και ενώ είναι δεκάδες οι φωτογραφίες που δείχνουν τον αδιανόητο συνωστισμό εντός των μέσων μαζικής μεταφοράς, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν ...


Και ενώ είναι δεκάδες οι φωτογραφίες που δείχνουν τον αδιανόητο συνωστισμό εντός των μέσων μαζικής μεταφοράς, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν έχει λάβει κανένα απολύτως μέτρο αποσυμφόρησης των μαζικών κοινωνικών χώρων, μια νέα απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως δημοσιεύει το 902.gr, οι υπεύθυνοι της εταιρείας – αντί να φροντίσουν για την ασφάλεια του κόσμου και να πάρουν μέτρα για τις απαραίτητες αποστάσεις, έστειλαν μια εργαζόμενη security να πει στους επιβάτες ότι «δεν επιτρέπεται να βγάζουμε φωτογραφίες εντός του σταθμού».

Φυσικά, ο κόσμος αντέδρασε κι άρχισε να φωνάζει, απαιτώντας περισσότερα μέσα μεταφοράς και μέτρα προστασίας, όπως κατήγγειλαν αναγνώστες που έστειλαν και τις σχετικές φωτογραφίες.

Σταθμός Μετρό «Σύνταγμα», στις 8.35 σήμερα το πρωί. Κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση