GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογραφική αλητεία! Μια επιχείρηση για τον Αλέκο Παναγούλη, τη μετατρέπουν σε ύμνο υπέρ της αμερικανοφασιστικής δικτατορίας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ένα φάντασμα πλανάται πάνω απ’ την Ευρώπη. Ναι, αλλά και ένα ουράνιο τόξο, και το ΠΑΚ ήταν -είναι- ένα από τα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ένα φάντασμα πλανάται πάνω απ’ την Ευρώπη.
Ναι, αλλά και ένα ουράνιο τόξο, και το ΠΑΚ ήταν
-είναι- ένα από τα...

χρώματα του φάσματός του.
Το κληροδοτούμε στους κάτωθι:
α). Στα νιάτα για να εμπνέονται, να αγωνίζονται και να ελπίζουν
β). Στο σύστημα για να φοβάται»
"Μάρκος" - Κώστας Τσίμας, Οκτώβρης 2001
[Βλέπε, σε: Στη μνήμη του "Μάρκου"]

Λίγες μέρες πριν από τη Λαϊκή εξέγερση του Νοέμβρη ΄73 κι ενώ οι πρωταγωνιστές εκείνου του ξεσηκωμού, που έκαναν και κάνουν πολιτική "καριέρα", δίνουν τη μάχη εναντίον του "αόρατου εχθρού" για μαζικό εμ βολιασμό με το θεϊκό των "Big Pharma" κι ετοιμάζονται για εορτασμούς σύμφωνα με τις υποδείξεις μέτρων κι αποστάσεων από τους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, ορισμένοι προσπαθούν έντεχνα να ξαναγράψουν την ιστορία. Είναι η ευκαιρία να προβάλλουν το θεάρεστο έργο των επίορκων συνταγματαρχών της αμερικανοφασιστικής χούντας.

Δεν αρκεί «The Great Reset» κι η κοινή πολιτική ατζέντα ΟΛΟΥ του πολιτικούς συστήματος (μια "εθνική" συμπαράταξη για πράσινη ανάπτυξη, κίνδυνος κλιματικής αλλαγής, μαζικούς εμβολιασμούς), πέρα από κοκορομαχίες για το ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής των "μέτρων", πρέπει να απαξιώσουν, να διαστρεβλώσουν, να σπιλώσουν τον αντιδικτατορικό αγώνα. Αποδείχθηκε πως δεν απέδωσε η επικοινωνιακή πολιτική νομιμοποίησης της δολοφονικής χούντας, με "πολιτικές" τύπου Σπυρίδωνος Γεωργιάδη κ.α.π. [ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»], έτσι οι αργυρώνητες τσούλες της "δημοσιογραφίας" ανέλαβαν κι αυτό το ρόλο:

«Κατά τας απογευματινάς ώρας σήμερον αεροσκάφος της Ολυμπιακής Αεροπορίας υπήρξε θύμα αεροπειρατείας εκ μέρους δύο αλλοδαπών, πιθανώς ιταλικής υπηκοότητος, ολίγον μετά την απογείωσίν του εκ του αεροδρομίου Ορλύ των Παρισίων. Το αεροσκάφος υπεχρεώθη να επιστρέψη εις Ορλύ. Οι επιβάται, οι οποίοι πλήρεις αγανακτήσεως παρέστησαν μάρτυρες της αεροπειρατείας, συνεκρατήθησαν υπό των Αρχών μετά κόπου ευθύς μετά την προσγείωσιν προς αποφυγήν κακοποιήσεως των δραστών. Η εταιρία προτίθεται να διώξη αμειλίκτως τους δράστας, οι οποίοι και συνελήφθησαν»... έφτυναν, χειρονομούσαν και βωμολοχούσαν εναντίον των δραστών, με τις αρχές να τους συγκρατούν με δυσκολία... γράφει χωρίς ίχνος ντροπής -ποιος την έχασε για να την βρούνε... άλλωστε-, η "έγκυρη" και μάλιστα η μεγαλύτερη αθλητική "gazzetta" του "παράλληλου κράτους", του κ. Δημήτρη Κωνσταντινιδη, πρώην επικοινωνιολόγος του του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά:  Αεροπειρατεία στην Ολυμπιακή Αεροπορία: Όταν οι επιβάτες άρχισαν να χτυπούν και να φτύνουν τους δράστες

"l'Unità", 9 Νοέμβρη 1968... για τους "αεροπειρατές" και τον Αλέκο Παναγούλη..

Μια μεγαλειώδη επιχείρηση για τη διάσωση του Αλέκου Παναγούλη, από τους "Διεθνείς Μαχητές Ελευθερίας", για την οποία συνεργάστηκε ακόμη κι ο Φρανσουά Μιτεράν, που έγινε σύμβολο ανάτασης του αντιφασισμού στην Ευρώπη (βλέπε τη φωτογραφία της εφημερίδας "l'Unità", τότε όργανο του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος)... ήρθε σήμερα η "δημοσιογραφία" να μας πει την "αλήθεια της χούντας"!

Μια επιχείρηση αντιφασιστικής πάλης, που διδάσκεται μέχρι σήμερα στα Ιταλικά σχολεία και Πανεπιστήμια... βρήκε το "μάστορα" της από την αλητεία της (gazzetta gr)


Κι επειδή ο Ουμπέρτο Τζιόβινε (Umberto Giovine) δεν είναι μόνον μεγάλος φίλος της Ελλάδας, συνεργάστηκε με τις ελληνικές αντιστασιακές οργανώσεις σε ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (όπως η απαγωγή του Ιταλού πραξικοπηματία Μποργκέζε, που ναυάγησε από την απόδραση του μεγάλου αγωνιστή της Αντίστασης Σήφη Βαλυράκη [«ΓΙΑΤΙ οι πολιτικοί κρύβουν την αλήθεια για τον Σήφη Βαλυράκη;»], που ακόμη η "αδέκαστη δικαιοσύνη" ποιεί τη νήσσα για τη δολοφονία του), σε όλη την ελληνική επικράτεια... είναι στη ζωή κι είναι προσωπικός φίλος και σύντροφος... οφείλουμε μια απάντηση στα "μπάσταρδα της χούντας" -πολιτικός όρος για τους νοσταλγούς του φασισμού- του σήμερα: Επιστρέψτε στους υπονόμους του παρακράτους!

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά και τον νοικοκύρη»... λέει ο θυμόσοφος λαός μας!

Μια καταπληκτική δημοσιογραφική έρευνα του Κώστα Βαξεβάνη, σε ανύποπτους χρόνους, είναι η καλύτερη απάντηση στις διαστρεβλωτικές προσπάθειες εξωραϊσμού της φασιστικής δικτατορίας, μέρες που διανύουμε σήμερα:

 
Υ.Γ. Η "δημοσιογραφία της "gazzetta" δεν μας προκαλεί απορία... έχει όχι μόνον παρών, αλλά και παρελθόν: Το gazzeta gr στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ
 
«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η
απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η
παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα
ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Χέρμπερτ Μαρκούζε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση